Conduceau fără permis

Dimensiune text

În ziua de 6 august, în jurul orei 13.30, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Bahna l-au depistat pe V.V., de 15 ani, de comuna Bahna, în timp ce conducea un autoturism pe DC 98, în localitatea Liliac, fără a poseda permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal. În aceeaşi zi, în jurul orei 20.30, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Mărgineni, aflându-se în serviciul de patrulare pe DC 116, au oprit în trafic un autoturism condus de Andrei U., de 19 ani, din comuna Făurei. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Incendiu în comuna Săbăoani

Pe 6 august, la ora 14.01, pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman au fost alertaţi şi au intervenit, cu şase subofiţeri şi o autospecială de capacitate medie, pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă proprietatea Mariei G., situată în Săbăoani. Incendiul a fost lichidat în limitele găsite. Au ars acoperişul unei bucătării de vară, cu asterială din lemn şi învelitoare din plăci de azbociment, pe o suprafaţă de circa trei metri pătraţi, şi 50 de kilograme lemne de foc, împrejurarea determinantă a producerii incendiului fiind jar căzut din sobă. La stingerea incendiului au participat şi doui cetăţeni din comună şi echipajul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Săbăoani.COMENTARII

WORDPRESS: 0