Prima paginăPe scurt

Conducea un autoturism neînmatriculat * Alarmă falsă * Furt cu autori necunoscuți * Patrulă vigilentă

Dimensiune text

Conducea un autoturism neînmatriculat

 

În ziua de 30 ianuarie, în jurul orei 13.30, un echipaj din cadrul Poliției municipiului Roman, l-a depistat, pe DN 2, pe raza localității Horia, pe Marius D., de 38 ani din comuna Moțca, județul Iași, care conducea un autoturism neînmatriculat. Mai exact, mașina pe care o conducea bărbatul avea un număr de înmatriculare din Suceava, dar acesta nu a fost găsit în baza de date nici după verificarea seriei motorului. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Alarmă falsă

 

Miercuri, 30 ianuarie, la ora 18.59, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman au fost anunțați cu privire la producerea unui incendiu în satul Giulești, comuna Secuieni. În momentul sosirii la locul solicitării, echipajul de intervenție deplasat la fața locului a constatat că incendiul semnalat nu se produsese.

 

Furt cu autori necunoscuți

 

În seara de 30 ianuarie, în jurul orei 22.40 minute, un bărbat din municipiul Roman a sunat la numărul unic de urgență 112 și a anunțat faptul că locuința mamei sale, de pe strada Olteniei, a fost prădată de hoți. Proprietara a fost plecată de acasă între orele 17.00 și 22.40, iar când a ajuns acasă a constatat că din locuință lipsesc mai multe bunuri, dar și o sumă de bani. Mai exact, hoțul sau hoții – care au intrat în casă forțând un geam termopan – au furat o tabletă, un telefon mobil, un ceas de mână, bijuterii și bani, prejudiciul total ridicându-se la 12.000 lei. Polițiștii continuă cercetările pentru a descoperi făptașii.

 

Patrulă vigilentă

 

În noaptea de 30 spre 31 ianuarie, la ora 1.30, un echipaj din cadrul Poliției municipiului Roman l-a prins in flagrant pe Doru G., de 26 ani, în timp ce sustrăgea un acumulator de la un autoturism aflat într-o parcare de pe strada Anton Pann, din Roman. Bunul sustras a fost restituit părții vătămate. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate activitatea infracțională a tânărului, având în vedere că în zonă a fost spartă și o altă mașină, căreia i-a dispărut tot acumulatorul. În cauză a fost întocmit dosar penal.COMENTARII

WORDPRESS: 0