Prima paginăPe scurt

Conducea băut * Nu a păcălit etilotestul * Și-a lovit vecinul * Incendiu de la o țigară

Dimensiune text

Conducea băut

 

În ziua de 31 martie, în jurul orei 17.50, un echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier Roman l-a depistat în trafic pe Gheorghe P., de 47 de ani, din Roman, care conducea un autoturism, pe Bulevardul Roman Mușat, având o îmbibație alcoolică în aerul expirat de 0,58 mg/l. Conducătorul auto a fost condus la spital unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea îmbibației de alcool în sânge.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Nu a păcălit etilotestul

 

În dimineața zilei de 1 aprilie, în jurul orei 3.50, o patrulă de siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Roman l-a depistat în trafic pe Ioan N., de 19 ani, din Roman, care conducea un autoturism pe strada Smirodava, din Roman, având o îmbibație alcoolică în aerul expirat de 0,48 mg/l. Conducătorul auto a fost condus la spital unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea îmbibației de alcool în sânge.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Și-a lovit vecinul

 

În ziua de 31 martie, în jurul orei 17.30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Secuieni, au fost sesizați prin Serviciul 112, de către Viorel S., de 33 ani, din comuna Secuieni, despre faptul că Vasile M., de 58 de ani, din comuna Secuieni, l-a lovit cu un corp contondent și l-a înțepat cu un obiect pe tatăl său Vasile S.,de 51 de ani, în fata locuinței sale.

„Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că, în urma unui conflict spontan și pe fondul consumului de alcool, autorul a lovit partea vătămată cu un corp contondent în zona capului, apoi a înțepat-o cu un corp înțepător în zona pieptului”, se arată în comunicatul de presă emis de Inspectoratul de Poliție Județean Neamț.
În cauză s-a întocmit dosar pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

 

Incendiu de la o țigară

 

Pe data de 30 maritie, la ora 21.45, prin sistemul de apel unic de urgență 112 a fost anunțată producerea unui incendiu la locuința lui Gicu C., din satul Ciurea, comuna Pâncești. La locul intervenției s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și cinci subofițeri. Au ars acoperișul pe o suprafață de 50 de metri pătrați, trei paturi, două dulapuri, o bibliotecă, un frigider, un aragaz, două mese, șase scaune, un metru cub de scândură, două role de carton și trei covoare de lână.
Cauza probabilă a producerii incendiului o constituie fumatul în locuri nepermise.

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • ucs 8 ani

    COMPLETARE D-NA TEO. Din cauza drumurilor pline de gropi masina de pompieri a reusit sa ajunga abia dupa 45 min.(in mod normal cu o sosea buna faci pana 15min). Intre Pancesti si Ciurea nu sa putut circula decat cu auto 4×4. Masina pompierilor a ramas impotmolita in noroi la 200m de intrarea in sat. La fata locului a ajuns doar un tractor cu o cisterna de apa si pompa, de la primarie, vicele si cei de la eon. Deja era prea tarziu. Proprietarul a declarat ca focul a fost pus intentionat, el fiind plecat impreuna cu sotia la niste rude din acelasi sat.