Prima paginăActualitate

Condor deschide primul restaurant în august

Dimensiune text

Un restaurant de 250 de locuri din cadrul complexului Condor, situat pe şoseaua dinspre Roman spre Piatra Neamţ, va fi deschis la începutul lunii august.

 

Complexul hotelier Condor, din comuna Dulceşti, se află în plină renovare. Lucrările sunt într-un stadiu avansat, iar până în luna octombrie, noul proprietar intenţionează să deschidă pentru public toate obiectivele din cadrul complexului.

Mai întâi, însă, pe data de 7 august, va fi inaugurat primul restaurant, care va avea o capacitate de 250 de locuri. „În acest moment, facem angajări, pentru a forma echipa cu care să pornim la drum. Ne interesează, în mod special, bucătari şi ajutori de bucătari. Persoanele care sunt interesate să organizeze evenimente la noi pot face deja rezervări”, a afirmat Alexandru Rotaru, noul administrator al complexului.

După ce va fi terminat, complexul Condor va pune la dispoziţie clienţilor săi 80 de locuri de cazare în hotel, o piscină exterioară de 200 de metri pătraţi, o piscină interioară modernă, piscină pentru copii, sală de bowling, sală de biliard, terasă, un iaz de pescuit, cu parc, saună, un spa modern, un cort de nunţi, două restaurante, terenuri de tenis şi minifotbal.

„Sperăm ca, odată cu deschiderea complexului, să contribuim la dezvoltarea zonei, pentru că nu mai există pe ruta Roman – Piatra Neamţ un astfel de obiectiv”, spune Alexandru Rotaru.

COMENTARII

WORDPRESS: 0