Prima paginăActualitate

Condamnat la închisoare pentru conducere fără permis, ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului

Condamnat la închisoare pentru conducere fără permis, ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului

Dimensiune text

 

 

Polițiștii au încarcerat un tânăr de 27 de ani, din Sagna, condamnat pentru comiterea a trei infracțiuni grave la regimul rutier.

Conform IPJ Neamț, marți, 18 decembrie, polițiștii Secției de Poliție Sagna au depistat și reținut un tânăr de 27 de ani, din Sagna, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii. Acesta a fost condamnat de Judecătoria Roman la trei ani şi o lună de închisoare cu executare, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.

„În fapt, în seara de 15 octombrie 2015, în jurul orei 21.00, acesta a condus un autovehicul având suspendat dreptul de a conduce, pe DJ 207, din Sagna, unde a lovit un bărbat care se afla întins pe carosabil în stare de ebrietate. Conform concluziilor raportului de expertiză tehnică efectuată în cauză, conducătorul auto putea evita accidentul dacă ar fi circulat cu viteza maximă admisă de 50 km/h în localitate. Polițiștii l-au condus și încarcerat pe acesta la Penitenciarul Bacău”, informează IPJ Neamț.

Joi, 15 octombrie 2015, în jurul orei 21, un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Sagna, a fost găsit decedat pe o stradă din localitate de către ceilalţi participanţi la trafic. Bărbatul fusese accidentat de un autovehicul, dar şoferul a fugit de la locul faptei, iar polițiștii au început căutarea lui. Echipajul medical chemat atunci la faţa locului nu a mai putut face altceva decât să constate decesul victimei. În urma activităţilor desfăşurate de către poliţiştii rutieri şi cei din cadrul structurii de ordine publică, şoferul a fost identificat şi depistat duminică dimineaţă, 18 octombrie 2015. Tânărul din Sagna se sustrăgea urmăririi penale, însă a fost depistat, la domiciliul acestuia fiind găsit şi autoturismul care prezenta avariile specifice accidentului rutier în care a fost implicat.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0