Condamnat la închisoare pentru că a condus sub influența alcoolului, prins când încerca să treacă granița

Condamnat la închisoare pentru că a condus sub influența alcoolului, prins când încerca să treacă granița

Dimensiune text

 

 

Poliţiştii de frontieră au depistat un bărbat din Neamț pe numele căruia era emis, de către autorităţile române un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.

Marți, 27 martie, în jurul orei 4.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei, la ieşirea din ţară, Ionel B., în vârstă de 38 de ani, cetăţean român cu domiciliul în judeţul Neamț, informează un comunicat al Poliției de Frontieră.

„În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autoritățile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice, având de executat o pedeapsă cu închisoarea de doi ani. În acest caz, persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, precizează reprezentanții Poliției de Frontieră.

 

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0