Condamnat la închisoare după ce a provocat un accident soldat cu trei morți, la Felești

Condamnat la închisoare după ce a provocat un accident soldat cu trei morți, la Felești

Dimensiune text

 

 

Joi, 4 iulie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție al județului Neamț au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele unui tânăr, de 22 de ani, din Piatra Neamț. Acesta era condamnat de Judecătoria Roman la o pedeapsă privativă de libertate de trei ani și patru luni, sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, informează IPJ Neamț.

„În fapt, la data de 18 aprilie 2015, în timp ce tânărul conducea un autoturism pe DN 15D, în afara localității Trifești, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, moment în care a pierdut controlul asupra vehicului și a pătruns pe sensul opus de deplasare, intrând în coliziune cu un alt autoturism. În urma impactului a rezultat decesul a trei persoane și vătămarea corporală a altor două”, precizează reprezentanții IPJ Neamț. Polițiștii l-au condus și depus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

Detalii despre modul în care s-a produs accidentul de la Felești din luna aprilie a anului 2015, în Ziarul de Roman, la acest link.

 COMENTARII

WORDPRESS: 0