Concursul „Business Plan”, la Colegiul Tehnic „Petru Poni”

Concursul „Business Plan”, la Colegiul Tehnic „Petru Poni”

Dimensiune text

 

Vineri, 28 februarie, în sala de festivități a Colegiului Tehnic „Petru Poni” din Roman a avut loc etapa locală a concursului Business Plan, activitate coordonată de către profesorii catedrei de Economic.

În competiție au participat cele trei firme de exercițiu ale colegiului: clasa a XII-a A, Domeniul Economic, cu F.E. Sprint Service SRL, clasa a XI-a B, Domeniul Economic, cu F.E. „Splend’or” SRL, și clasa a XI-a C, Domeniul Comerț, cu F.E. „Beauty Expert” SRL. În sală au fost prezenți elevi ai claselor de Economic și Comerț pentru a-și susține colegii.

Firmele au prezentat următoarele planuri de afaceri: F.E. Sprint Service – Cafeneaua Coffe Time; F.E. Splend’or – Bijuterii handmade și Scrijele din fructe; F.E. Beauty Expert – Centru de sănătate și frumusețe.

„Juriul a notat ideea de afacere, managementul firmei, modul de promovare al afacerii, precum și modul de prezentare în cadrul competiției. Concursul a urmărit valorificarea spiritului antreprenorial al elevilor și familiarizarea lor cu activități specifice mediului real de afaceri, punându-se un accent deosebit pe dezvoltarea unor competențe necesare unui întreprinzător dinamic. În urma jurizării, locul I a fost ocupat de firma «Splend’or», cu planul de afaceri «Scrijele de fructe», cu administratorii Bianca Mihăilă și Ionela Arsine, sub îndrumarea profesorului coordonator Simona Stolnicu. Această firmă va reprezenta Colegiul Tehnic «Petru Poni» la etapa județeană a competiției Business Plan”, a afirmat profesor Adina Curpăn, din cadrul Colegiului Tehnic „Petru Poni”.

 

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0