Concurs de Kendama alături de CRBL, la Shopping City Piatra Neamț

Concurs de Kendama alături de CRBL, la Shopping City Piatra Neamț

 

 

Pe 14 aprilie, Shopping City Piatra Neamț devine destinația preferată a pasionaților de kendama. Începând cu ora 17:00, centrul comercial găzduiește evenimentul „7 to SMOKE”, competiție destinată copiilor de până în 14 ani și jurizată de CRBL, jucător profesionist de kendama și unul dintre cei mai cunoscuți promotori ai acestui joc în România, informează irganizatorii.

Timp de trei ore, participanții competiției „7 to SMOKE” vor avea șansa să își demonstreze abilitățile prin cele mai ingenioase trick-uri cu jucăria proprie, iar câștigătorul concursului de tip battle of ken va pleca acasă cu șapte kendame, pentru a învăța noi tehnici de prindere și scheme complexe.

Înscrierile în concurs se fac în ziua evenimentului, începând cu ora 14:00. Pentru a participa, copiii trebuie să vină alături de tutorele legal în incinta centrului comercial, la Info Desk, și să completeze, sub îndrumarea personalului mall-ului, formularul de înscriere și formularul de consimțământ al reprezentantului legal.

Pe lângă această competiție, vizitatorii vor găsi în centrul comercial și o expoziție tematică, special amenajată pentru entuziaștii jocului japonez. Până pe 14 aprilie, vor fi expuse în centrul comercial peste 500 de kendame în model unicat, cu mărimi și greutăți diferite, confecționate din diverse tipuri de lemn, adunate de CRBL pe parcursul a nouă ani.

Mai multe detalii despre expoziția de kendame organizată în centrul comercial, dar și despre concursul „7 to SMOKE”, care se va desfășura în Shopping City Piatra Neamț pe 14 aprilie, alături de CRBL, se pot descoperi pe https://shoppingcitypiatraneamt.ro sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/shoppingcitypiatraneamt/.

 

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0