Concurs de fotografie „Orașul nostru în secolul XXI”

Dimensiune text

Asociația pentru Antropologie Urbană din Roman filiala Roman organizează un concurs de fotografie intitulat „Orașul nostru în secolul XXI”.

 

 

Concursul se desfășoară cu ocazia celei de-a a IV-a ediții a „Conferinței de Antropologie Urbană”. La această competiție s-au înscris liceeni din toate unitățile de învățămînt din Roman. Pentru realizarea fotografiilor, concurenții au avut la dispoziție o tematică specifică antropologiei urbane. Regulamentul concursului a prevăzut ca fiecare unitate școlară să participe cu un număr maxim de zece elevi.

Pînă pe 27 octombrie, concurenții sînt așteptați la sediul Muzeului de Istorie din Roman (foto) pentru predarea fotografiilor care vor intra în concurs.

Fotografiile elevilor vor fi analizate de un juriu format din Iulia Butnariu, muzeograf în cadrul Muzeului de Istorie Roman, profesorul Ovidiu Trifan de la Școala de Arte „Sergiu Celibidache” din Roman, scriitorul Mircea Bostan, deputatul Marius Neculai, președintele Asociației pentru Antropologie Urbană filiala Roman, Cristina Panaite, directorul Bibliotecii Municipale „George Radu Melidon”.

Jurizarea lucrărilor va avea loc în perioada 28 octombrie – 1 noiembrie, iar premierea concurenților a fost stabilită de organizatori în perioada 2-3 noiembrie, cînd este programată a IV-a ediție a Conferinței Națională de Antropologie Urbană.


COMENTARII

WORDPRESS: 0