Concurs de cunoștințe generale la Casa de Cultură

Dimensiune text

Joi, la Casa de Cultură din Roman, începînd cu ora 11.00, elevii de liceu se vor întrece în cadrul celei de-a treia ediții a competiției „De la Dragobete la Sărbătoarea Rusaliilor – Tradiție și legendă la români”.

 

 

Concursul, al cărui inițiator este primarul Laurențiu Dan Leoreanu, reprezintă o competiție în cadrul căreia elevii de liceu vor trebui să demonstreze cît de bine își cunosc tradițiile.

Ediția de anul trecut a concursului interșcolar „De la Dragobete la Sărbătoarea Rusaliilor – Tradiție și legendă la români” s-a desfășurat la începutul lunii martie. Sute de elevi ai școlilor și liceelor din Roman au venit la acest concurs de cultură generală pentru a-și susține echipele favorite, contribuind la realizarea unei atmosfere cu adevărat incendiare.

Sala de spectacole a Casei de Cultură a fost plină ochi, iar concursul a fost cîștigat de echipa Liceului Teologic Romano-Catolic „Sfîntul Francisc de Assisi”. La finalul concursului, trupa „Arreti” a încîntat publicul cu dansuri românești și dansuri populare grecești.COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Andrei 8 ani

    concursul la castigat seminarul Melchisedec Stefanescu( Sf.gheorghe)