Concurs de angajare din sursă externă pentru penitenciare

Concurs de angajare din sursă externă pentru penitenciare

Elevii ecologişti vor fi premiați
Peste 200 de persoane luptă să se angajeze la Spitalul Roman
Concurs de șah la Biserica „Sfinții Voievozi” din Roman

 

Scoala Pregatire Agenti Penitenciare Tg OcnaȘcoala Națională de Pregătire a agenților de penitenciare Tîrgu Ocna organizează concurs de încadrare din sursă externă pentru ocuparea unor posturi vacante.

Pentru încadrarea ca funcţionar public cu statut special în sistemul administraţiei penitenciare (ofiţeri şi agenţi de penitenciare), Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Tîrgu Ocna scoate la concurs patru posturi vacante, după cum urmează: un post ofiţer psiholog (resurse umane); un post ofiţer profesor (psihologie penitenciară); un post ofiţer profesor (autoapărare și intervenție profesională) și un post agent administrativ (financiar-contabil).

Concursul se desfăşoară în mai multe etape, în sensul că etapa preliminară înseamnă testarea psihologică pentru toți candidații. Celelalte probe de concurs sunt: interviul psihoprofesional, proba practică de verificare a abilităţilor de utilizare a calculatorului și proba scrisă pentru examinarea cunoştinţelor teoretice.

Detalii despre condiţiile generale şi cerințele specifice posturilor, condițiile de studii, documentele necesare înscrierii, tematic și bibliografie, probele de concurs şi metodologia pentru desfăşurarea probei sportive/probei practice de verificare a abilităţilor de operare pe calculator pot fi obţinute accesând linkul: http://www.anp.gov.ro/web/scoala-nationala-pregatire-agenti-tg-ocna/cariera , sau pot fi solicitate la Compartimentul Resurse Umane şi Formare Profesională din cadrul Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Tîrgu Ocna, telefon 0234/344149, interior 104.

Candidaţii se pot înscrie, zilnic între orele 8.00 – 15.00, la sediul Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Tîrgu Ocna, strada Tisești nr. 137, județul Bacău. Termenul limită de depunere a dosarului complet: 21 noiembrie 2016, ora 15.00.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!