Concerte de Crăciun ale elevilor și studenților din Roman. Concertul Institutului Franciscan poate fi vizionat online

Concerte de Crăciun ale elevilor și studenților din Roman. Concertul Institutului Franciscan poate fi vizionat online

Dimensiune text

 

Școlile și liceele din Roman organizează, în această perioadă, tradiționalele concerte de Crăciun, la care romașcanii sunt invitați să participe în număr cât mai mare.

Corala Liceului Teologic „Episcop Melchisedec” din Roman, alături de Corala „Paraschevi” a Catedralei Arhiepiscopale, Corala „Diaconia”, dar și de grupuri corale şi psaltice de la Mănăstirile Bogdana și Giurgeni, va participa sâmbătă, 16 decembrie, de la ora 17.00, la Catedrala arhiepiscopală „Sfânta Cuvioasa Parascheva” din Roman, la un concert tradiţional de Colinde sub titlul „În noaptea sfântă de Crăciun”, care va aduna împreună preoți, călugări și foarte mulți credincioși.

 

Institutul Teologic Franciscan din Roman, Corul Ioculatores Domini și Corul Speranța din Buruienești organizează sâmbătă și duminică, 16 și 17 decembrie, de la ora 17, la capela Institutului Franciscan, tradiționalul Concert de Crăciun, „Dumnezeu coboară, să cântăm bucuria de a dărui”. Pentru cei care nu pot participa la concertul de Crăciun al Institutului Teologic Franciscan din Roman, acesta va putea fi urmărit în direct pe YouTube, atât sâmbătă, cât și duminică începând cu orele 17:00, la acest link: https://www.youtube.com/watch?v=jac0SfElXdU&sns=fb .

 

Școala de Artă „Sergiu Celibidache” din Roman îi invită pe romașcani la Concertul de Crăciun care se va desfășura miercuri, 20 decembrie, de la ora 18, în Sala „Zira” din corpul B al Școlii. „Așteptăm părinții și alți membri ai comunității care doresc să intre alături de noi în spiritul sărbătorilor de iarnă”, transmit reprezentanții Școala de Artă „Sergiu Celibidache”.

 

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0