Prima paginăTimp liber

Concert de Crăciun cu Florin Vasilică și Grupul Teleormanul, la Hanu Ancuței

Concert de Crăciun cu Florin Vasilică și Grupul Teleormanul, la Hanu Ancuței

Dimensiune text

 

În a doua zi de Crăciun, Hanu Ancuței vă invită la un concert dedicat marii sărbători, semnat de Florin Vasilică și Grupul Teleormanul. Ancuța vă așteaptă cu un meniu bogat și special.

craciun-han

 

Astfel, luni, 26 decembrie, de la ora 19:00, la Hanu Ancuței veți fi așteptați cu muzică pentru voie bună de Florin Vasilică și Grupul Teleormanul. „Grupul Teleormanul a fost înfiinţat de Liviu Vasilică în 1987 ca formație de muzică populară constituită din voci bărbătești. În prezent, Grupul Teleormanul, fiind sub conducerea lui Florin Vasilică din 2004, susţine recitaluri artistice autentice în spectacole, emisiuni şi manifestări cu caracter privat, continuând ceea ce i-a fost lăsat moştenire de regretatul Liviu Vasilică. Numeroasele invitaţii şi participări în acţiuni artistice de înaltă valoare stau mărturie pentru calitatea și autenticitatea recitalurilor artistice susţinute de Florin Vasilică şi Grupul Teleormanul”, anunță organizatorii.

Prețul este de 150 lei de persoană și include următorul meniu: pastramă de morun, cighir cu roșii cherry și busuioc, ardei verde cu brânză de capră și măsline, salată de boeuf, pastramă de rață pe andivă cu roșie secche, chișcă sau cârnăciori pe cruton de mămăligă cu cremă de sfeclă roșie și hrean, ruladă de purcel de lapte pe varză călită, murături asortate, prăjituri de casă (turte cu julfă sau prăjitură cu morcov sau cu dovleac), tort cu mere caramelizate și scorțișoară, turte sau colăcei și, bineînțeles, băuturi.

 COMENTARII

WORDPRESS: 0