Prima paginăRoman

Concert de colinde la Casa de Cultură

Dimensiune text

Marți, 18 decembrie, romașcanii sunt așteptați la un eveniment de excepție, menit să le încălzească sufletul în preajma sărbătorii Crăciunului. Sala de spectacole a Casei de Cultură va găzdui, începând cu ora 17, un concert de colinde susținut de elevii de la Liceul Teologic Ortodox „Episcop Melchisedec Ștefănescu” și Liceul Teologic Romano-Catolic „Sfântul Francisc de Assisi”.

 

 

Vor urca pe scenă corurile „Melozii Romanului”, dirijat de profesorul Ionuț Amărinii, și „Laudamus”, al Liceului Teologic Ortodox, condus de profesorul Ionuț Vălcu, dar și corul catedralei Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, condus de profesorul Ionuț Vâlcu, și corul „Schola cantorum”, al Liceului Teologic Romano-Catolic „Sfântul Francisc de Assisi”, condus de profesor Cristian Dumea.

Colindul este un gen muzical cu totul special, concertele de colinde reprezentând o experiență cu totul unică pentru ascultători. Tocmai de aceea ne propunem să venim, și în acest an, în fața spectatorilor, cu un program deosebit, prin intermediul căruia dorim atât să vestim nașterea Domnului nostru Isus Hristos, cât și să realizăm o adevărată comuniune între semeni. Spectatorii vor avea parte și de surprize, un scurt spectacol de teatru cu temă religioasă și un concert susținut de colindători mici, elevi ai Școlii Trifești. Intrarea este liberă, astfel încât toți romașcanii care doresc să se poată bucura de spectacol. Concertul de colinde va avea loc cu binecuvântarea PS Ioachim Băcăuanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului„, a spus preotul Gheorghe Smerea, director al Liceului Teologic Ortodox „Sfântul Gheorghe”.

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • lavinia 8 ani

    deabia astept sper ca acest concert sa arate tuturor oamenilor ce inseamna sa traiesti din plin aceste sarbatori ce inseamna sa simti ca o data cu venirea sarbatorilor de iarna simti ca esti om nu judecati pe nimeni nu incercati sa va indepartati de pers speciale caci ele la greu va vor ajuta si va vor fi aproape lasati sarbatorile sa va umple sufletele de bunatate ca atunci deabia atunca sa simti ca va veni craciunul