Prima paginăSocial

Concert caritabil în sprijinul Mirabelei, duminică, la Casa de Cultură

Concert caritabil în sprijinul Mirabelei, duminică, la Casa de Cultură

Dimensiune text

 

 

Romașcanii sunt așteptați duminică, 21 aprilie, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Roman, acolo unde se va desfășura un spectacol caritabil de muzică populară în sprijinul Mirabelei Tătaru, o tânără mamă din Roman care luptă împotriva unei forme foarte agresive de cancer la creier. Artiștii de muzică populară care vor fi prezenți duminică la Roman sunt: Cătălin Stanică, Valentina Tipa Lulciuc, Laurențiu Marian,  Ana Maria Ababei, Sînziana Oșlobanu, Celia și Mihaela Ungureanu, Ioana Ștefan, precum și ansamblurile „Plai Moldovenesc” și „Brâul Rosu”.

„Vă aşteptăm cu drag duminică, 21 aprilie 2019, ora 17:00, să participaţi la un eveniment caritabil, de strângere de fonduri pentru Maria Mirabela. Întrucât muzica şi dansul popular îşi au un loc aparte în sufletul Mirabelei, evenimentul se vrea a fi o primăvară muzicală cu artişti cu suflet mare, care să aducă un buchet de speranţă şi bucurie, atât Mirabelei, cât şi publicului spectator”, este invitația lansată de reprezentanții Casei de Cultură.

Preţul unui bilet este de 30 de lei. Biletele se găsesc la casa de bilete a Casei de Cultură Roman, la Restaurantul „Seasons” (clădirea MGH, vizavi de Banc Post), precum și la magazinul „Central”.

„Povestea Mariei Mirabela, femeia cu nume de film, a ajuns să sensibilizeze multe suflete. Acest concert caritabil este pentru ea și pentru băiețelul care o așteaptă acasă. Mirabela iubește muzica populară, prin urmare o să cântăm împreună pentru ca ea să simtă energia noastră pozitivă. Artiști cu voci calde și inimi pline de iubire pentru semeni au răspuns afirmativ acestui eveniment, astfel ne vom bucura de muzică bună știind că o ajutăm și pe Maria Mirabela. Vă așteptăm!”, este mesajul transmis de organizatori.

Mai multe detalii despre campania umanitară #ajutorpentrumirabela puteți găsi la acest link:
https://www.facebook.com/donate/387760375389839/1073337626171128/.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0