Comunicat de presă – Primarul Lucian Micu dorește îmbunătățirea condițiilor în Compartimentul Primiri Urgențe, din Spitalul Municipal

Comunicat de presă – Primarul Lucian Micu dorește îmbunătățirea condițiilor în Compartimentul Primiri Urgențe, din Spitalul Municipal

 

comitet-director-spitalÎn urma unor discuții purtate cu Comitetul Director al Spitalului Municipal de Urgență Roman, primarul Lucian Micu a propus o serie de măsuri în vederea îmbunătățirii condițiilor de primire a pacienților, în secția urgențe. Astfel, una dintre soluțiile propuse o reprezintă creșterea cu încă cel puțin două paturi în Compartimentul Primiri Urgențe (CPU), dar și transferarea – până la organizarea unui concurs – a unei persoane în secția de urgențe, persoană care să rămână în contact permanent cu bolnavii. Totodată, a fost dispusă și măsura eliminării ușii care desparte zona de triaj de sala de așteptare și montarea unei perdele de aer cald.

”În ceea ce mă privește, sunt interesat ca fiecare pacient, fiecare bolnav, să beneficieze de atenția și respectul cuvenite atunci când se adresează cadrelor medicale din Spitalul Municipal. Dacă în ceea ce privește calitatea actului medical se poate pronunța doar Ministerul Sănătății, deși am convingerea că în spitalul nostru lucrează doar profesioniști, în ceea ce privește comunicarea cu bolnavul, relația acestuia cu cadrele medicale, reducerea timpului de așteptare, aici cred că se mai poate interveni”, a declarat primarul Lucian Micu.

Referitor la  cazul mediatizat în mediul online de la sfârșitul săptămânii trecute, primarul Lucian Ovidiu Micu a decis ca, înainte să se pronunțe, să aștepte concluziile Ministerului Sănătății, singura instituție abilitată să decidă dacă s-au produs sau nu încălcări ale protocolului legat de sistemul medical de urgență.

 

Comunicat de presă al Primăriei Roman

 


COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • CE CAUTA DEPUTATUL DLL IN SEDINTA CL????