Comunicat de presă: „Faţa urâtă a PSD iese în sfârşit la iveală”

Comunicat de presă: „Faţa urâtă a PSD iese în sfârşit la iveală”

Dimensiune text

 

PNL sigla 02Liberalii se simt datori să le explice nemţenilor ce se ascunde de fapt în spatele hemoragiei din PSD. Oamenii decenţi, care mai au o fărâmă de etică, şi-au dat seama că singura politică a PSD este interesul propriu de aceea au decis să se retragă.

„Ioan Onisei, primarul comunei Păstrăveni, a decis să îşi dea demisia pentru că a descoperit că nu are parte de susţinerea necesară pentru a îmbunătăţi viaţa cetăţenilor. De ce alte dovezi mai avem nevoie ca să vedem cum plaga roşie care a pus stăpânire pe judeţul nostru, l-a sărăcit, l-a trecut pe linie moartă în faţa investitorilor. PSD-ul a atras asupra judeţului Neamţ sărăcia, de aceea e timpul să schimbăm starea de lucruri, să ne oferim nouă o viaţă mai bună”, a declarat avocat Bogdan Mihăilă, membru al Biroului Politic Judeţean al PNL Neamţ.

Partidul Naţional Liberal Neamţ ascultă vocea cetăţenilor, de aceea demască manipulările prin care sunt obişnuiţi social-democraţii să facă politică.

„În PSD este haos. Până şi oamenii lor au observat asta şi decid să se retragă. Până şi lor li se pare că e prea mult, că nedreptăţile la adresa nemţenilor sunt prea mari şi imposibil de reparat. Echipa liberală vine cu un proiect valid, de aceea îi vom aştepta pe toţi cei care au proiecte care să facă viaţa noastră mai bună să ni se alăture”, a mai declarat avocat Bogdan Mihăilă, membru al Biroului Politic Judeţean al PNL Neamţ.

Biroul de presă al PNL Neamţ

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0