Comunicat de presă

Dimensiune text

Ionel Arsene, preşedinte PSD Neamţ: „Partidul Social Democrat are datoria de a obţine rezultate cât mai bune la alegerile din acest an”

„În calitate de preşedinte al PSD Neamţ, sunt onorat că organizaţia noastră a avut ocazia de a găzdui şedinţa Comitetului Executiv al PSD la începutul unui an foarte important din punct de vedere politic pentru România. Consider că acest lucru vine să confirme rezultatele activităţilor noastre din ultimii ani, dar şi importanţa pe care noi, social-democraţii, o acordăm acestei regiuni în politica noastră de partid.

După această întâlnire a forurilor de conducere cred că este foarte important că iniţiativa noastră a de a implica membrii comunităţii cât mai mult în viaţa politică a societăţii a fost primită cu entuziasm de preşedintele Liviu Dragnea şi va fi preluată şi de celelalte organizaţii de partid din ţară. Cred că este vital pentru PSD şi pentru viitorul nostru să înţelegem că avem nevoie să reuşim să-i aducem pe oameni alături de noi în număr cât mai mare, iar acest lucru este posibil doar prin proiecte care să implice comunitatea în viaţa politică.

Partidul Social Democrat are datoria de a obţine rezultate cât mai bune la alegerile din acest an, după ce a demonstrat prin rezultatele guvernării că este singurul partid care munceşte în interesul românilor şi al acestei ţări. Sunt convins că vom reuşi să ne mobilizăm, ca de fiecare dată, şi vom demonstra prin rezultate, că merităm să-i reprezentăm pe cetăţeni şi merităm voturile lor”.

Deputat Ionel Arsene,
preşedinte PSD NeamţCOMENTARII

WORDPRESS: 0