Prima paginăComunicate

Comunicat de presă

Dimensiune text

Ionel Arsene, preşedinte PSD Neamţ: „Pietrenii vor avea o nouă Piaţă Centrală. Compania Naţională de Investiţii a demarat licitaţia pentru reconstrucţia pieţei”

„Locuitorii municipiului Piatra Neamţ au primit o veste bună din partea Companiei Naţionale de Investiţii (CNI). Conducerea companiei a demarat procedurile pentru licitaţia în urma căreia va fi desemnat constructorul Pieţei Centrale a municipiului Piatra Neamţ. Acest anunţ al CNI este unul îmbucurător pentru toţi pietrenii.

Mă bucur că un proiect pentru aprobarea căruia m-am implicat personal este aproape de a fi realizat. Este un semnal pentru toţi locuitorii municipiului Piatra Neamţ şi ai judeţului nostru că guvernul PSD nu a ignorat vreodată problemele acestora. PSD, atunci când a promis că va realiza un anumit proiect, s-a ţinut de cuvânt, iar Piaţa Centrală este o confirmare.

Prin demararea procedurilor pentru licitaţia în urma căreia va fi desemnat constructorul Pieţei Centrale a municipiului Piatra Neamţ, „binevoitorii” din PNL sunt puşi la colţ. Ceea ce am observat în ultima vreme a fost că PNL nu ştie decât să vocifereze cu privire la proiectele importante pentru nemţeni, fără a oferi soluţii.

Nu pot să nu îmi exprim mâhnirea că, în vreme ce PSD Neamţ caută soluţii la problemele nemţenilor şi se zbate pentru ca judeţul nostru să se dezvolte, PNL continuă în acelaşi stil politicianist şi conflictual. Un partid care spune că urmăreşte binele nemţenilor stă şi se roagă ca proiectele importante pentru locuitorii judeţului nostru să nu fie aprobate, pentru a avea ei motive de a ataca actuala guvernare. Aceasta nu este sub nicio formă o atitudine normală în politică, ci este o una cinică. Însă, pentru noul PDL, dispreţul faţă de locuitorii judeţului şi tratarea lor ca simple elemente de oportunism politic nu sunt lucruri noi. Ceea ce arată că, în realitate, noii lideri împrumutaţi ai PNL continuă linia politică a vechiului PDL, în dispreţul pietrenilor şi al tuturor locuitorilor din judeţul Neamţ”.

Deputat Ionel Arsene,

preşedinte PSD Neamţ

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • dan 5 ani

    baliverne marca PSD. pentru dragii nostri conducatori , chiar si o reconstructie in 10 ani li s-ar parea un termen rezonabil. pentru un oras normal, in max.3 luni trebuia finalizata constructia.