Prima paginăComunicate

Comunicat de presă

Dimensiune text

Ionel Arsene, preşedinte PSD Neamţ: „PNL nu poate ieşi nicicum din logica demagogiei şi mizează pe tot felul de dezinformări pentru a câştiga o brumă de capital electoral”

„PNL continuă politica scandalului pe care vechii pedelişti, acum colegii lor de partid, au promovat-o alături de Traian Băsescu timp de zece ani. După ce li s-a explicat de sute de ori, atât celor din PNL, cât şi mai nou aliaţilor lor din PMP, că Master Planul General pe Transport este un lucru benefic pentru regiunea Moldovei, iar Comisia Europeană a aprobat documentul strategic pentru infrastructura românească, reprezentanţii celor două partide continuă să promoveze un politicianism de joasă speţă, prin care încearcă să dezinformeze populaţia. Până la urmă, se va ajunge la un punct la care vor trebui să renunţe la aceste lucruri, în faţa adevărului evident, şi vor trebui să recunoască faptul că Master Planul reprezintă un lucru bun pentru Moldova.

În loc să piardă timpul cu tot felul de acţiuni politicianiste, reprezentanţii PNL din Moldova, în special cei din Iaşi, care astăzi sunt foarte vocali, ar trebui să ceară socoteală colegilor lor pedelişti, pe care acum i-au absolvit de orice vină pentru dezastrul din România ultimilor ani: de ce au blocat în ultimii ani, în mod sistematic, construcţia de autostrăzi în ţara noastră?

Este regretabil faptul că PNL nu poate ieşi nicicum din logica demagogiei şi mizează pe tot felul de dezinformări, pentru a câştiga o brumă de capital electoral. Eu şi colegii mei de la PSD, îi reprezentăm pe toţi cetăţenii din judeţele Moldovei, în vreme ce PNL reprezintă în regiunea noastră doar setea de putere. Dacă ar fi cu adevărat interesaţi de problemele românilor, atunci ar trebui să susţină implementarea Masterplanului şi nu să încerce sub orice formă să descalifice acest document strategic.

Programul Operaţional Infrastructura Mare, alături de Masterul Planul General pentru Transport, faţă de care forul european nu a mai avut comentarii, vor asigura o dezvoltare adecvată a structurii de autostrăzi a României. Pentru a reuşi să punem în aplicare această strategie, avem nevoie de consens şi stabilitate politică. Îmi exprim, încă o dată, încrederea că acest document strategic al României va ajuta la creşterea investiţiilor şi creşterea economică a Moldovei. Totodată, sper ca PNL să înţeleagă, o dată pentru totdeauna, că, dacă vom continua cu politica scandalului, nu vom reuşi să asigurăm dezvoltarea şi modernizarea României”.

Deputat Ionel Arsene

Preşedinte PSD Neamţ

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0