Comunicat de presă

Dimensiune text

Ionel Arsene: „Votul acordat în Camera Deputaţilor miercuri este unul pentru binele românilor”

„Miercuri, în Camera Deputaţilor au primit vot pozitiv trei măsuri legislative a căror menire este de a proteja interesele României, dar şi ale cetăţenilor săi. Adoptarea noului Cod Silvic în forma propusă de Guvernul României şi a legii insolvenţei persoanelor fizice reprezintă două măsuri pe care PSD le-a susţinut şi le-a promovat, acestea conferind siguranţă românilor şi un cadru legislativ la standarde europene.

Noul Cod Silvic este o modalitate principală în lupta împotriva tăierilor ilegale şi necontrolate de păduri, care afectează nu doar biosfera, ci şi viaţa oamenilor. Judeţul Neamţ, pe care îl reprezint în Parlament, beneficiază de o suprafaţă însemnată de păduri, iar pentru nemţeni şi pentru protejarea fondului forestier din judeţ adoptarea acestui cod era prioritară.

Totodată, mă bucur că o iniţiativă legislativă de care vor beneficia mii de nemţeni cu rate la bănci a fost adoptată cu sprijinul PSD, cea a insolvenţei persoanelor fizice. Este o măsură prin care cetăţenii cu credite se vor simţi protejaţi în faţa fluctuaţiilor valutare, aşa cum se întâmplă în multe state din Uniunea Europeană.

Nu în ultimul rând, Camera Deputaţilor a adoptat o măsură de sorginte social-democrată reprezentată de dublarea alocaţiilor pentru copii. Este un ajutor pe care familiile din judeţul Neamţ, dar şi din toată România, îl primesc pe această cale.

Am votat aceste trei legi cu bucurie, pentru nemţeni şi pentru bunăstarea lor”.

Deputat PSD Ionel ArseneArticol mai nou
Articol mai vechi

COMENTARII

WORDPRESS: 0