Componenţa HCM Roman

Dimensiune text

Tereza Ludmila Tamaş Pîslaru

Tereza Ludmila Tamaş Pîslaru – portar

Tereza Ludmila Tamaş Pîslaru – portar

S-a născut la Roman, în 28 aprilie 1982. A început handbalul la LPS Roman, cu profesorul Ioan Ungureanu. Încă de la juniori II, a fost selecţionată în lotul naţional de perspectivă, iar în 2000 juca deja la Fibrex Săvineşti, în prima ligă, la seniori. În 1999, a devenit campioană europeană cu naţionala de junioare şi în 2000 a reconfirmat printr-o medalie de aur la europenele de tineret. A jucat, printre altele, la Silcotub Zalău, Oltchim Râmnicu Vâlcea şi în naţionala mare, palmaresul său fiind impresionant prin titluri naţionale şi cupe ale României. Este medaliată cu argint la Campionatul Mondial din 2005, de la Sankt Petersburg, are medalii de aur la europenele de tineret şi la europenele universitare, este câştigătoare a Cupei Cupelor în 2007. În 2013 a câştigat Campionatul şi Cupa Serbiei cu RK Zajecar (Serbia).

 

 

Andreea Polocoşer - portar

Andreea Polocoşer – portar

Andreea Polocoşer – portar

Născută în 15 iunie 1991, la Suceava. A început handbalul la 13 ani, la LPS Suceava, cu Ionel Țugurlan (primul antrenor). I-a mai avut antrenori pe Gheorghe Gheorghiu, Dorel Țugurlan şi Ioan Belu. Cluburi la care a evoluat: LPS Suceava, Centrul Naţional Olimpic de Excelenţă (CNOE) Râmnicu Vâlcea, Oţelul Galaţi, HCM Roman.

Palmares: componentă a lotului naţional de tineret participant la Campionatul European din Ungaria, locul al 7-lea cu CNOE Râmnicu Vâlcea la turneul Open din Suedia, fostă componentă a lotului naţional de junioare, participare în cupele europene cu Oţelul Galaţi.

 

 

 

Paula Vişan Teodorescu - portar

Paula Vişan Teodorescu – portar

Paula Vişan Teodorescu – portar

Nascută în 26 martie 1984, la Focşani. A început handbalul la 15 ani, la CSM Focşani, cu antrenorul Radu Georgescu. A mai evoluat la Astral Poşta Câlnău (Buzău), Oţelul Galaţi, Tomis Constanţa, Universitatea Reşiţa.

Palmares: fostă componentă a lotului de tineret al României, locul al treilea la Campionatul Universitar din Italia, locul secund la Campionatul Mondial Universitar din Brazilia.

 

 

 

 

 

Diana Claudia Ivanov - portar

Diana Claudia Ivanov – portar

Diana Claudia Ivanov – portar

Născută la Suceava în 18 octombrie 1995. A jucat la LPS Suceava şi LPS Roman, la ultima grupare fiind încă legitimată.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ana Maria Horobeţ - extremă dreapta

Ana Maria Horobeţ – extremă dreapta

Ana Maria Horobeţ – extremă dreapta

Născută în 4 octombrie 1985. A început handbalul la 11 ani, la CSȘ Galaţi, cu antrenorul Maria Iancu. A mai evoluat la Oţelul Galaţi şi Dunărea Brăila.

Palmares: vicecampioană naţională la juniori III, componentă a lotului naţional de junioare II, clasare pe locuri de cupă europeană cu Dunărea Brăila şi HCM Roman, participare în cupele europene cu Dunărea Brăila.

 

 

 

 

 

Raluca Iuliana (Ivan) Agrigoroaiei - pivot

Raluca Iuliana (Ivan) Agrigoroaiei – pivot

Raluca Iuliana (Ivan) Agrigoroaiei – pivot

Născută în 19 iulie 1983, în Bacău. A început handbalul la CSȘ Bacău, la 14 ani, cu antrenorul Ion Arsene. A mai jucat la HC Zalău, Oltchim, Știinţa Bacău şi HCM Buzău.

Palmares: dublă campioană naţională cu Oltchim, dublă campioană naţională cu HC Zalău, campioană naţională de junioare cu HC Zalău, vicecampioană naţională cu HC zalău, vicecampioană mondială la senioare în 2005 la Sankt Petersburg.

 

 

 

 

 

Ana Maria Iuganu - extremă stînga, inter

Ana Maria Iuganu – extremă stînga, inter

Ana Maria Iuganu – extremă stînga, inter

Născută în 25 februarie 1990, la Roman. A început handbalul la 13 ani, cu antrenoarea Eugenia Tăbuci, la LPS Roman. La încheierea junioratului s-a transferat la HCM Roman.

Palmares: participarea la Campionatul European de tineret din Ungaria, calificări la campionatele europene şi mondiale.

 

 

 

 

 

Carmen Dumitriţa Stoleru - inter, centru, extremă

Carmen Dumitriţa Stoleru – inter, centru, extremă

Carmen Dumitriţa Stoleru – inter, centru, extremă

Născută la 11 octombrie 1986, la Piatra Neamţ. A început handbalul la 12 ani, la LPS Piatra Neamţ, cu profesorul Dan Valentin. A mai jucat la HCM Roman şi HCF Piatra Neamţ.

Palmares: medalii în campionatele naţionale de juniori, selecţionare în lotul naţional de junioare, participare cu HCM Roman în Challenge Cup – semifinalistă.

 

 

 

 

 

 

Radina Valerieva Krumova - inter

Radina Valerieva Krumova – inter

Radina Valerieva Krumova – inter

Născută în 21 martie 1987, sportivă de naţionalitate bulgară. A mai jucat la Lokomotiv Varna, HC Dramas, AC Patras, OFN Ionias, ultimele trei din Grecia, respectiv CSM 2010 Bacău, de unde a venit în 2012.

 

 

 

 

 

 

 

Roxana Alina Joldeş - inter

Roxana Alina Joldeş – inter

Roxana Alina Joldeş – inter

Născută în 31 ianuarie 1989, la Bistriţa. A jucat la Universitatea Jolidon Cluj şi la Terom Iaşi. Medaliată în campionatul intern la U Cluj, participantă în competiţii majore continentale, Liga Campionilor şi Cupa EHF.

 

 

 

 

 

 

 

Oana Alina Chitacu - extremă dreapta

Oana Alina Chitacu – extremă dreapta

Oana Alina Chitacu – extremă dreapta

Născută în 12 august 1986, la Odobeşti – Vrancea. A jucat la LPS Focşani, CS Oltchim, Dunărea Brăila, CSM Ploieşti, SCM Craiova şi Cetate Deva. Campioană naţională la juniori I, participantă în cupele europene cu Dunărea Brăila.

 

 

 

 

 

 

 

Elena Daniela Băbeanu - inter stânga, centru

Elena Daniela Băbeanu – inter stânga, centru

Elena Daniela Băbeanu – inter stânga, centru

Născută în 18 noiembrie 1988, la Râmnicu Vâlcea, componentă a lotului naţional. A jucat la Oltchim, HC Zalău şi SCM Craiova. Medaliată naţională şi participantă în cupele europene cu Oltchim şi HC Zalău. Semifinalistă, în 2012, în Liga Campionilor.

 

 

 

 

 

 

 

Gabriela Mihalschi - inter stânga

Gabriela Mihalschi – inter stânga

Gabriela Mihalschi – inter stânga

Născută la Tîrgu Neamţ, în 22 iulie 1987. A început handbalul la CSȘ Tîrgu Neamţ şi a jucat la HCF Piatra Neamţ, HCM Baia Mare, SCM Craiova şi, în ultimele două sezoane, la CSM Bucureşti.

 

 

 

 

 

 

 

Monica Elena Amoagdei - inter

Monica Elena Amoagdei – inter

Monica Elena Amoagdei – inter

Născută în 3 mai 1989, în Bacău. A mai evoluat la CSȘ Bacău, Știinţa Bacău şi CSM 2010 Bacău. Transferată la Roman vara trecută.

 

 

 

 

 

 

 

 

Paula Elena Pavăl - centru, inter

Paula Elena Pavăl – centru, inter

Paula Elena Pavăl – centru, inter

Născută în 1 martie 1984, la Piatra Neamţ. A mai jucat la LPS Piatra Neamţ, HCF Piatra Neamţ, HCM Roman şi Oţelul Galaţi. A evoluat în cupele europene cu ultimele două echipe menţionate, a revenit la Roman în 2012.

 

 

 

 

 

 

 

Radostina Stefanova Genkova - extremă

Radostina Stefanova Genkova – extremă

Radostina Stefanova Genkova – extremă

Născută în 12 septembrie 1984, sportivă de naţionalitate bulgară. S-a transferat la Roman, în vara lui 2012, de la echipa spaniolă Balonmano Murcia.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ana Maria Hamciuc - pivot

Ana Maria Hamciuc – pivot

Ana Maria Hamciuc – pivot

Născută în 10 octombrie 1986. A evoluat la Rulmentul Braşov, Tomis Constanţa, CSM Sfântu Gheorghe, la echipe din Croaţia şi Cipru, HCM Roman şi CSM Slatina. A jucat în cupele europene cu Trgocentar Virovitica (Croaţia) şi Rulmentul Braşov.

 

 

 

 

 

 

 

Ștefania Bălăceanu - centru

Ștefania Bălăceanu – centru

Ștefania Bălăceanu – centru

Născută în 25 iulie 1995, la Făgăraş (Braşov). A jucat la CS Dara Făgăraş, HCF Piatra Neamţ şi LPS Roman. Este în primul său an la seniori.

 

 

 

 

 

 

 

 

Alina Mihaela Ciurdea - inter

Alina Mihaela Ciurdea – inter

Alina Mihaela Ciurdea – inter

Născută în 7 septembrie 1994, la Paşcani (Iaşi). Sportivă cu dublă legitimare, la LPS Roman. A mai jucat la HCF Piatra Neamţ.

 

 

 

 

 

 

 

 

Viorel Lazăr - antrenor secund

Viorel Lazăr – antrenor secund

Viorel Lazăr – antrenor secund

Născut în 24 ianuarie 1970. A mai antrenat la CSȘ Tîrgu Neamţ şi la echipele de juniori ale LPS Roman.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dan Gheorghe Moisii - consilier tehnic

Dan Gheorghe Moisii – consilier tehnic

Dan Gheorghe Moisii – consilier tehnic

S-a născut în 27 septembrie 1950, la Horia. Membru fondator al HCM Roman. A activat ca antrenor secund la HCM Roman, de la înfiinţarea echipei şi până anul trecut.

 

 

 

 

 

 

 

 

Alexandru Ceauşu - fizioterapeut

Alexandru Ceauşu – fizioterapeut

Alexandru Ceauşu – fizioterapeut

Are 27 de ani, este bucureştean. A absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” Cluj, cu specializările balneo-fizio-kineto-terapie şi recuperare medicală. La HCM Roman este din 2009.

 

 

 

 

 

 

 

Florentin Pera - antrenor principal

Florentin Pera – antrenor principal

Florentin Constantin Pera – antrenor principal

Florentin Constantin Pera a preluat echipa şi din postura de antrenor secund la naţionala feminină de handbal în care se află din 2012. S-a născut în 18 noiembrie 1979, la Caransebeş. Ca jucător a activat pe postul de inter la LPS Reşiţa, Arbema Arad, UCM Reşiţa. S-a retras din activitatea competiţională în 2005, ca urmare a unei accidentări, apoi a ales antrenoratul. A pregătit, în primă fază, echipe de la LPS Reşiţa. Pentru prima oară în istoria judeţului Caraş Severin, Universitatea Reşiţa, echipă al cărei antrenor era, a promovat în prima ligă. A preluat echipa de pe ultimul loc al diviziei secunde şi a obţinut 18 victorii în 19 jocuri. A mai antrenat Mureşul Târgu Mureş, CSM Cetate Deva, Neptun Constanţa. Este adept cert al şcolii germane de pregătire a sportivilor, cel puţin în privinţa condiţiei fizice, documentându-se sistematic în acest sens.

 

 

HCM Roman - lot

HCM Roman – lot


COMENTARII

WORDPRESS: 3
  • Suporter 7 ani

    Echipa asta nu are si ea cumva un antrenor principal ??? sau ati uitat ??? Domnu` redactor ????

  • bogdan 7 ani

    Mult succes!

  • Leonard POPA 7 ani

    …Principal este antrenorul Pera (daca parcurgeai articolul pana la capat, ai fi remarcat). Aceasta echipa are toate sansele sa fie peste cea de anul trecut. Valoric, asa stau lucrurile! Mihalschi, Tereza Pislaru, mentinerea la echipa a Krumovei, a lui Horobet, Stoleru si Genkova fac din formatia Romanului una redutabila! Va fi foarte greu de invins acasa…