Complex social la Liceul Tehnologic „Vasile Sav”

Dimensiune text

O sală de festivităţi în care elevii să desfăşoare activităţi diverse, de la spectacole la întâlniri cu personalităţi din diferite domenii, o minibucătătrie în care elevii să participe la cursuri de gătit şi în care să se gătească pentru copii proveniţi din familii dezavantajate social, o sală de sport modernă şi un teren de sport bine dotat, săli de lucru, în care elevii să se pregătească în domenii care nu se studiază la şcoală, toate acestea fac parte dintr-un proiect propus de conducerea Liceului Tehnologic „Vasile Sav”, pentru dezvoltarea oraşului, în anii care vin.

„Este vorba despre un complex integrat de servicii sociale în domeniul educaţiei, un proiect la care lucrez de mult timp şi care, acum, a prins contur. De serviciile acestui complex ar trebui să beneficieze în primul rând elevii din şcoala noastră, dar grupul ţintă căruia ne adresăm este mult mai larg, format din părinţi, elevi de vârste diferite, persoane dezavantajate social. Am identificat deja şi resursa umană, cea mai mare parte a activităţilor se va putea desfăşura în regim de voluntariat, iar pentru construirea şi dotarea centrului vom depune proiectul pentru a obţine o linie de finanţare”, a spus profesorul Dan Zaharia, directorul Liceului Tehnologic „Vasile Sav”.

Proiectul va fi prezentat joi, 21 noiembrie, la întâlnirea tuturor celor implicaţi în realizarea strategiei de dezvoltare locală a Romanului pentru perioada 2014 – 2020. Întâlnirea va fi găzduită de Primăria Roman.COMENTARII

WORDPRESS: 0