Competiție de proiecte „Școala altfel”

Competiție de proiecte „Școala altfel”

Microhidrocentrala din Roman, selectată pentru premiul E.ON Energy Globe Award România 2017. Romașcanii pot vota online proiectul
„Cupa Romașcană” la fitness
Acces restricționat la Bazinul de înot, duminica viitoare

 

examenUnitățile de învățământ sunt așteptate să transmită Inspectoratului Școlar dosarul celei mai bune activități selectate pentru a participa la competiția județeană în cadrul programului „Școala altfel”. Cele mai bune zece activități vor participa la competiția națională organizată de Ministerul Educației.

Conform unui comunicat al Ministerului, selecția celor zece activități participante la etapa județeană a competiției care s-au desfășurat în cadrul programului național „Școala altfel” se va face de către o comisie constituită la nivelul județului Neamț, în baza criteriilor stabilite de Inspectoratul Școlar. Printre criterii se numără: scopul-obiectivul-rezultate, caracterul interdisciplinar al activității, creativitatea, gradul de implicare al elevilor, numărul de participanți la activitate raportat procentual la numărul de elevi din școală sau impactul la nivelul unității de învățământ sau al comunității locale.

Termenul limită de trimitere a dosarelor activităților selectate de fiecare școală este 16 iunie 2017. Cele zece activități desfășurate în programul „Școala altfel” și selectate din Neamț vor participa la competiția organizată la nivel național de Ministerul Educației.


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!