„Competiția iubirii, la Roman” și-a desemnat câștigătorii

„Competiția iubirii, la Roman” și-a desemnat câștigătorii

 

 

Concursul „Competiția iubirii, la Roman” și-a desemnat câștigătorii. În ianuarie, administrația publică locală a lansat un nou concurs în mediul internauților, de data aceasta pentru cei care sărbătoresc Valentine’s Day, ziua îndrăgostiților, iar câștigătorii au fost desemnați la începutul acestei săptămâni.

Romașcanii s-au putut înscrie pe grupul https://www.facebook.com/groups/487429054990708/, trimițând fotografii sau clipuri având ca temă iubirea, câștigători fiind desemnați cei care au adunat cele mai multe like-uri. La închiderea concursului, pe 12 februarie, grupul număra peste 1.200 de membri. Au fost peste 90 dintre romașcani care s-au înscris la acest concurs, iar primii trei care au obținut cele mai multe aprecieri de la membrii grupului au fost Anastasia Florina, Ionuț Huci și Tatiana Lăcrămioara Prisăcaru.

Cei trei au fost invitați miercuri, 14 februarie, de la ora 10.30, la sediul Primăriei municipiului Roman, pentru a primi premiile oferite de administrația publică locală, iar seara vor putea să se bucure de sărbătoarea de Sf. Valentin la unul din restaurantele din oraș.

„Vă mulțumim tuturor pentru implicare, susținere și promovarea acțiunilor dedicate orașului nostru, Roman! În curând, vă pregătim noi surprize și vă invităm să veniți și dumneavoastră cu noi propuneri, pentru a face din comunitatea noastră un loc și mai frumos”, au transmis reprezentanții administrației locale.

În luna decembrie, o competiție similară, „Bucuria iernii, la Roman”, a fost organizat pe grupul de pe Facebook, prin care conducerea Primăriei a dorit să-i implice pe cât mai mulți romașcani de a se mândri cu modul în care și-au împodobit locuințele sau locul de muncă.

 

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0