Prima paginăEconomie

Compania de încălțăminte și accesorii CCC deschide un magazin nou în Roman

Compania de încălțăminte și accesorii CCC deschide un magazin nou în Roman

Dimensiune text

 

 

Joi, 8 noiembrie, compania CCC de încălțăminte și accesorii deschide un magazin nou în municipiul Roman, în cadrul noului centru comercial Roman Value Centre, astfel grupul CCC ajungând la 58 de magazine deschise în țară, ocupând o suprafață de peste 30.000 de metri pătrați, informează un comunicat al companiei.

Pentru a sărbători deschiderea magazinului de la Roman, CCC oferă 20% discount la toate produsele, în magazinul din Roman Value Centre, în perioada promoțională: 8 – 18 noiembrie 2018 – ofertă valabilă în limita stocului disponibil și care nu se cumulează cu alte oferte sau promoții.

CCC a lansat de curând campania Toamnă-Iarnă „Quality”, în care rolul principal aparține brandului LASOCKI, dar sunt prezente și brandurile proprii CCC – Jenny Fairy, Sprandi, Lanetti. Campania de toamnă aduce și o noutate: oferta bogată de accesorii – eșarfe, genți de călătorie, mănuși, căciuli.

„CCC este lider pe piața de încălțăminte din Polonia și unul dintre cei mai mari producători din Polonia. CCC vizează o gamă largă de încălțăminte la modă la prețuri accesibile, pentru femei, bărbați, tineri și copii de toate vârstele. CCC funcționează pe principiul «casa de branduri» care presupune vânzarea mai multor branduri de încălțăminte sub același acoperiș. Cel mai popular brand la CCC este Lasocki, marca din piele naturală. Pentru mai bine de jumătate de secol a fost disponibil doar pentru femei, dar acum există și pentru bărbați: Lasocki Fashion For Man, Lasocki Casual, dar și pentru copii: Lasocki Kids și Lasocki Young.

Pe lângă brandurile proprii, precum Jenny Fairy, Nylon Red, Cesare Cave, Vapiano, CCC oferă de asemenea încălțăminte cu licență Disney, adorată de cei mici, pe care se regăsesc personajele preferate de desene animate.

CCC oferă nu doar o gamă variată de încălțăminte, ci și genți la modă și accesorii. CCC aduce pe piața din România ultimele tendințe în modă și oferă în același timp prețuri accesibile, depunând toate eforturile pentru a se asigura că varietatea produselor și calitatea serviciilor se ridică la nivelul așteptărilor clienților”, mai precizează comunicatul companiei CCC remis Ziarului de Roman.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0