Comercianții de la Târgul de Paște au plătit taxe de 18.600 de lei

Comercianții de la Târgul de Paște au plătit taxe de 18.600 de lei

Reprezentanţii cultelor au cerut Primăriei „decât” câteva milioane de euro
Romașcanii vând terenuri Primăriei Roman
Colindători la Primăria Roman

 

CSM Roman, direcție cu personalitate juridică din cadrul Primăriei Roman, s-a ocupat de organizarea Târgului de Paște și a încasat suma de 18.600 de lei. În schimb, suma cheltuită pentru achiziția a zece căsuțe din lemn și zece corturi din material textil alb a costat în jur de 45.000 de lei.

Pentru primul târg organizat sub coordonarea CSM Roman, încasările au fost destul de mulțumitoare. „Încasările de la Târgul de Paşte, desfăşurat în săptămâna anterioară, au fost de 18.600 de lei. Sub organizarea Club Sportiv Municipal Roman, au fost închiriate 12 căsuţe din lemn şi nouă corturi, iar 10 comercianţi au venit cu propriile corturi, respectând cerinţele conducerii Primăriei Roman ca aspectul să fie unul unitar. Pentru cele 12 căsuţe închiriate s-a încasat suma de 9.600 de lei, pentru corturile închiriate de la CSM s-a achitat suma de 4.000 de lei, iar cei care au venit cu propriile corturi au plătit 5.000 de lei. Primăria Roman a pus la dispoziţie, cu titlu gratuit, un pavilion pentru Asociaţia de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din România, pentru comercializarea de decoraţiuni realizate de membrii organizaţiei”, au declarat reprezentanții Primăriei Roman.

Primăria Roman dispune în prezent de 13 căsuțe din lemn, din care trei confecționate în regim propriu, și zece corturi. Autoritățile au estimat că prin organizarea a încă două astfel de evenimente se va amortiza cheltuiala achiziției spațiilor de comerț.


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!