Prima paginăActualitate

Combină în flăcări într-un lan de grâu, în comuna Bahna

Combină în flăcări într-un lan de grâu, în comuna Bahna

Dimensiune text

 

Miercuri, 15 iulie, în jurul orei 14.25, pompierii romașcani au fost solicitați, prin apel la 112, să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la un utilaj agricol, o combină, pe un câmp din localitatea Țuțcanii din Deal, comuna Bahna, informează ISU Neamț.

La locul solicitării s-au deplasat deplasat două echipaje de pompieri de la Detașamentul Roman, cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, și pompieri voluntari de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Bahna. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta la partea din spate a utilajului, cu posibilitatea propagării la întregul utilaj și la lanul de grâu.

Incendiul a fost localizat și lichidat. Au ars curelele de transmisie, materialele combustibile situate în partea inferioară spate ale combinei agricole și aproximativ cinci metri pătrați din lanul de grâu. Nu au fost victime. Conform ISU Neamț, cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind efectul termic – supraîncălzirea unor curele de transmisie din interiorul combinei.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0