Colindători la Primăria municipiului Roman

Colindători la Primăria municipiului Roman

Dimensiune text

 

Conducerea Primăriei municipiului Roman a primit colindători joi, 21 decembrie. Mai multe grupuri au fost întâmpinate de primarul Lucian Micu și viceprimarul Lucian Micu, programul de colinde și urături durând aproximativ două ore.

Fiecare dintre cei care au venit să-i ureze pe reprezentanții administrației publice locale au primit ca răsplătă un colac și dulciuri din partea gazdelor. Printre cei care păstrează tradiția și colindă conducerea Primăriei în fiecare an se numără ansamblul Areti, grupul de tineri aparținând Bisericii Penticostale, reprezentanți ai asociațiilor de proprietari, elevi ai Colegiului Tehnic „Petru Poni”, ai Colegiului Tehnic „Miron Costin”, ai CNRV, ai Școlii de Artă „Sergiu Celibidache”, ai Școlii „Mihai Eminescu”, precum și tinerii de la People to People.

Și miercuri, la ultima conferință de presă de presă din acest an organizată la primărie, copiii de la grupa mare a grădiniței coordonate de Școala „Vasile Alecsandri” le-au pregătit jurnaliștilor câteva urături și le-au urat cele bune pentru anul care vine.

 

 

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0