Colegiul Tehnic „Petru Poni”, premiat în competiția „Bani pentru școala ta!”, organizată de Junior Achievement România

Colegiul Tehnic „Petru Poni”, premiat în competiția „Bani pentru școala ta!”, organizată de Junior Achievement România

Junior Achievement România a premiat, în cadrul Galei „JA Hall of Fame – Investește în Educație!”, organizată la Ateneul Roman în data de 24 mai, elevii și profesorii participanți în acest an școlar în programele JA de educație economică, antreprenorială, financiară și de orientare profesională, precum și companiile care investesc în educație în România și care contribuie la dezvoltarea unor noi generații de profesioniști și antreprenori.

La eveniment au participat Excelența Sa Ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, ministrul Educației Naționale, Pavel Năstase, ministrul Comunicațiilor și Societății Informaționale, Augustin Jianu (alumn JA), companii care investesc în programele de educație, elevi, studenți și profesori.

Premiații pentru competiția „Bani pentru școala ta!”, susținută de comunitatea de afaceri, atât financiar, cât și prin consultanți voluntari, au fost: Colegiul Tehnic „Petru Poni” din Roman, Liceul Tehnologic „Al. I. Cuza” Slobozia și Colegiul Național „Al. I. Cuza” Galați. La festivitatea de premiere au participat, din partea Colegiului Tehnic „Petru Poni” din Roman, directorul unității, profesor Gabriela Dascălu, și responsabilul catedrei Economic, profesor Cristina Juravle.

„Startul la această competiție a fost luat în acest an școlar cu toată implicarea de către elevii de la Colegiul Tehnic «Petru Poni», profil Servicii, sub coordonarea celor patru cadre didactice din catedra Economic. Și, pentru că o muncă bine făcută este întotdeauna răsplătită, premiul obținut a fost de 1.000 euro, bani care au fost cheltuiți pentru dotarea cabinetului «Firmă de exercițiu»”, au precizat reprezentanții Colegiului Tehnic „Petru Poni”.

 

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!