Colegiul Tehnic „Danubiana”, premiul I la „Made for Europe”

Dimensiune text

Mircea Pavlov, de la Colegiul Tehnic „Danubiana”, a obţinut locul I pentru proiectul Comenius multilateral „SARAH – Science around us along history”.

Elevii care au participat la concursul naţional de produse finale ale proiectelor finanţate prin programe comunitare „Made for Europe – 2015” au obţinut rezultate deosebite la etapa naţională. Cel mai mare punctaj obţinut la nivel naţional în acest an a fost de 202 puncte şi a fost realizat de elevul Mircea Pavlov (clasa a X-a E), de la Colegiul Tehnic „Danubiana”, care a obţinut locul I pentru proiectul Comenius multilateral „SARAH – Science around us along history”. Premiul I a obţinut şi elevul Rareş-Matei Moldoveanu, de la Colegiul Naţional „Calistrat Hogaş” din Piatra Neamţ, pentru proiectul Comenius bilateral „YIELD – Youth Initiatives to Enhance their Life Development”.

Adrian Constantin Gliga (clasa a X-a), de la Colegiul Naţional de Informatică din Piatra Neamţ, şi Ionuţ Cosmin Chinez, de la Colegiul Tehnic „Miron Costin”, au obţinut premiul II.

Concursul Naţional „Made for Europe” a avut loc la Arad, se află la a X-a ediţie şi a fost lansat de Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice, în vederea valorificării şi promovării experienţelor pozitive acumulate de unităţile de învăţământ preuniversitar în derularea proiectelor finanţate prin programele comunitare din domeniul educaţiei şi formării profesionale. Elevii nemţeni au fost însoţiţi de profesor Nadia Cîrcu, cadru didactic la Colegiul Tehnic „Danubiana”.COMENTARII

WORDPRESS: 0