Colecția Smirodava FW 2018/2019 – tradiție, calitate premium și o nouă viziune

Colecția Smirodava FW 2018/2019 – tradiție, calitate premium și o nouă viziune

 

 

Moda și colecțiile din ce în ce mai autentice și mai personalizate vizează în permanență noul și inovația. Adăugând acestor repere o notă calitativă prin excelență și o amprentă a tradiției, rezultatul va descrie un echilibru ideal între armonia estetică și outfituri care nu acceptă niciun compromis calitativ.

Importanța acestei îmbinări de factori o descrie cu naturalețe și stil noua colecție de tricotaje Smirodava. Reprezentând cu succes o marcă românească recomandată de o tradiție de peste 40 de ani, noua linie abordează linii feminine clasice cu un twist modern și accentuează nota superioară a unei ținute care aduce tradiția, noul și calitatea în același plan principal.

Colecția care va fi prezentată la New York, în cadrul Coterie, se adresează femeilor pentru care armonia estetică nu este doar o opțiune, ci un mod de viață, fashionistelor care îmbrățișează noutatea și reinventarea constantă a stilului și acelora dintre noi care știu că o ținută ca la carte este, înainte de toate, o ținută de calitate.

Pentru outfituri chic și moderne, nu este suficient ca tricotajele să schițeze un look fără cusur, ci trebuie să bifeze anumite atribute care să le recomande calitativ. Păstrarea formei în timp, calitatea anti peeling și confortul termic necesar sezonului rece sau celor de tranziție sunt câteva dintre reperele care pot recomanda piesele dintr-un tricot superior.

Fie că optăm pentru o rochie mini ideală unei ieșiri în oraș, fie că alegem piese business, Andreea Tincu, designerul care exprimă viziunea estetică a brandul încă din 2007, accentuează importanța confortului pentru femeia modernă cu un stil de viață dinamic.

Pentru că piesele oversize rămân în topul preferințelor și promit ținute în trend indiferent de contextul în care le afișăm, noua colecție Smirodava jonglează cu linii ample, punctând totodată feminitatea pastelurilor și a inserțiilor fine de voal. Împreună, acestea creează ținute în care cromatica, detaliile care exprimă personalitatea fiecărei piese în parte și croiul în sine se completează reciproc într-o linie care poate fi pliată pe orice siluetă și orice stil.

Din ce în ce mai permisiv stilistic, tricotul încurajează atât abordări clasice, cât și o asortare chic ideală unei ieșiri casual sau elegante. Fustele maxi din tricot purtate cu botine cu toc gros și bluze uni accentuează nota modernă și plină de personalitate a ținutei. Pentru un echilibru stilistic, fustele pe corp pot fi purtate cu topuri ample, în timp ce bluzele și puloverele cambrate compun un duo estetic ideal alături de fuste cu un croi amplu.

O linie disponibilă exclusiv în magazinele Sense și online pe www.fashionsense.ro, Smirodava evidențiază importanța echilibrului între tradiție și nou, dar și între calitatea premium și stilul autentic feminin în formarea unei imagini cât mai personalizate.

 

 

 

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0