Coadă la înscrierile pentru BAC-ul de toamnă

Dimensiune text

Nehotărîţi dacă să-şi mai încerce o dată cunoştinţele cu subiectele de la examenul de bacalaureat, candidaţii respinşi la sesiunea din vară a examenului au amînat pentru ultima zi înscrierea pentru bacalaureatul de toamnă.

 

Vineri, 20 iulie, ultima zi a perioadei de înscriere pentru sesiunea a doua a bacalaureatului 2012, s-a făcut coadă la mai toate centrele de înscriere din judeţ, candidaţii mobilizîndu-se telefonic reciproc.
Din monitorizările noastre, în primele zile s-au făcut puţine înscrieri la examen, fenomenul fiind general la nivelul întregului judeţ. În ultima zi, însă, colegii din teritoriu mi-au spus că nu pot încheia raportarea la ora 12, aşa cum stabilisem termenul iniţial, întrucît nu mai fac faţă solicitărilor. Am hotărît să prelungim termenul pînă la ora 16„, a spus inspectorul şcolar Florentina Ungureanu, care a monitorizat situaţia înscrierilor la examenul de bacalaureat.

La examenul din vară au fost înregistraţi 2.630 de candidaţi respinşi la examen, atît din seria curentă, cît şi din seriile anterioare.


COMENTARII

WORDPRESS: 0