Coadă la înscrierile pentru BAC-ul de toamnă

Dimensiune text

Nehotărîţi dacă să-şi mai încerce o dată cunoştinţele cu subiectele de la examenul de bacalaureat, candidaţii respinşi la sesiunea din vară a examenului au amînat pentru ultima zi înscrierea pentru bacalaureatul de toamnă.

 

Vineri, 20 iulie, ultima zi a perioadei de înscriere pentru sesiunea a doua a bacalaureatului 2012, s-a făcut coadă la mai toate centrele de înscriere din judeţ, candidaţii mobilizîndu-se telefonic reciproc.
Din monitorizările noastre, în primele zile s-au făcut puţine înscrieri la examen, fenomenul fiind general la nivelul întregului judeţ. În ultima zi, însă, colegii din teritoriu mi-au spus că nu pot încheia raportarea la ora 12, aşa cum stabilisem termenul iniţial, întrucît nu mai fac faţă solicitărilor. Am hotărît să prelungim termenul pînă la ora 16„, a spus inspectorul şcolar Florentina Ungureanu, care a monitorizat situaţia înscrierilor la examenul de bacalaureat.

La examenul din vară au fost înregistraţi 2.630 de candidaţi respinşi la examen, atît din seria curentă, cît şi din seriile anterioare.COMENTARII

WORDPRESS: 0