Prima paginăSport

Clujul a obținut amînarea meciului cu HCM Roman

Dimensiune text

HCM Roman și Universitatea Jolidon Cluj trebuiau să joace miercuri, 15 februarie, pe terenul primeia, partida restanță din etapa a 15-a a Ligii Naționale feminine de handbal, dar nu va fi așa.

 

 

La cererea grupării ardelene – care sîmbătă, 11 februarie, a jucat în deplasare cu Dinamo Volgograd (Rusia) în optimile Cupei Cupelor -, meciul a fost amînat de către Federația Română de Handbal, data urmînd a fi stabilită.

Amînarea nu le-a căzut deloc bine tehnicienilor de la HCM Roman, care făcuseră programul de antrenamente pentru jocul amintit, cu specificul necesar. Mai mult, vestea a venit tîrziu, marți înainte de prînz.
Ne-au sunat și ne-a anunțat și Federația după antrenamentul de dimineață. Au cerut amînarea meciului motivînd că abia luni seară au ajuns în țară și lotul este obosit, iar Federația le-a satisfăcut  imediat cererea. Ne-am interesat și am aflat că drumul de la Cluj pînă aici este bun și se poate circula. Normal că nu ne convine, chiar dacă au invocat meciul din cupele europene. Știau dinainte de meciul cu Volgograd că miercuri urmau să joace la Roman și nu au solicitat nimic atunci„, a declarat antrenorul principal al HCM Roman, Corneliu Bădulescu.

 

 

Din aceeași etapă a 15-a, tot miercuri urma să se dispute și jocul dintre Oțelul Galați și CSM București, acesta fiind amînat încă de luni, din cauza impractibilității căilor de acces către Galați și, în general, a închiderii drumurilor în zona de la sud de Focșani.COMENTARII

WORDPRESS: 0