Prima paginăTimp liber

Cluburile închid seria petrecerilor de vară

Dimensiune text

Multe dintre cluburile din Roman şi din împrejurimi organizează, în weekend-ul care urmează, ultimele petreceri din seria celor cu tematică estivală.

Un exemplu este pub-ul The Union din Roman, care vineri, 11 septembrie, organizează ultima petrecere din acest sezon. Responsabilul cu voia bună va fi Dj Alex Pintilie. După această seară, clubul intră în renovare şi va fi redeschis începând cu luna octombrie.

Tot vineri, Casa Veche invită romaşcanii la o seară de muzică live, în cadrul căreia George Leonte (chitară electrică), Robert Spazz (beats/cuts) şi Vlad Minea (chitară bas) vor introduce petrecăreţii într-o atmosferă dominată de un sound care combină stilul clasic al chitarei electrice şi al chitarei bass (blues, jazz, soul, funk) cu sound-uri fresh de hip-hop, trip hop, experimental, dub, techno, toate presărate cu sesiuni de improvizaţie ce combină stilurile mai sus enumerate. Romaşcanii sunt aşteptaţi începând cu ora 21:00

Sâmbătă, 12 septembrie, la Casa Veche va avea loc cea de-a doua etapă a preselecţiilor pentru concursul „Vocea Romanului”.

Tinerii din Roman care doresc să iasă din oraş sâmbătă seara pot alege să se distreze într-o discotecă din localităţile din împrejurimi. În Săbăoani, de exemplu, sâmbătă se încheie sezonul petrecerilor de vară din clubul Heaven. Atmosfera de distracţie va fi creată de Dj Dark, de la Radio 21, şi pentru prima dată va mixa, în Heaven Club, MC SO (rezidenta din Mega Discoteca Tineretului – Costineşti). Petrecerea va începe la ora 22.00.

COMENTARII

WORDPRESS: 0