Prima paginăEducatie

CLUBUL DE CARTE PENTRU LICEENI, LA PRIMA ÎNTÂLNIRE

CLUBUL DE CARTE PENTRU LICEENI, LA PRIMA ÎNTÂLNIRE

Dimensiune text

 

club carteLuni, 21 martie, ora 18.00, la Colegiul Naţional „Roman-Vodă” va avea loc prima întâlnire a Clubului de Carte, o iniţiativă ce aparţine notarului Andreea Neculai.

„Dragi CNRV-işti, în perioada 22 februarie – 17 iunie vă propun să participaţi la o serie de întâlniri bilunare, în care să descoperim împreună cărţi care vă pot ajuta să deveniţi mai buni pe toate planurile! Pentru fiecare întâlnire vom fixa o temă şi o carte. Vă promit un timp câştigat şi o diversitate de subiecte de un real folos pentru viitorul vostru!”, este mesajul Andreei Neculai pentru iubitorii de carte.

Pentru prima întâlnire a Clubului de Carte de luni, 21 martie, este propusă cartea „Curajul de a reuşi”, de Ruben Gonzalez, pusă la dispoziţie de Librăria „Vasile Alecsandri”, partener în acest proiect.

„Campion naţional la sanie şi de patru ori medaliat olimpic, Ruben Gonzalez a început să se antreneze pentru prima dată la acest sport la vârsta de 21 de ani. Patru ani mai târziu, participă la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Calgary. La 39 de ani, concura alături de sportivi de 20 de ani la Olimpiada din Salt Lake City, iar la 47 de ani participă la competiţia olimpică de la Vancouver. A reuşit performanţa de a lua parte la patru olimpiade, fiecare dintre ele în alt deceniu. Expert în performanţă de top, Ruben Gonzalez ştie care este drumul către succes şi îl împărtăşeşte acum şi cititorilor, oferindu-ne metode testate şi garantate pentru eliminarea temerilor şi consolidarea încrederii în sine, atingerea potenţialului maxim, transformarea înfrângerilor în victorii şi îndeplinirea ambiţiilor de-o viaţă. O poveste incredibilă, despre cum a reuşit o persoană absolut obişnuită, care a avut un vis extraordinar, să-şi transforme idealurile în realitate. Un adevărat maestru al povestirii, Ruben ne împărtăşeşte experienţele lui olimpice, învăţându-ne cum să ne trăim viaţa cu pasiune, curaj şi perseverenţă, pentru a ne depăşi limitele şi a avea, astfel, rezultate memorabile. Preia controlul asupra propriei tale vieţi, urmând principiile de succes ale unui cvadruplu medaliat olimpic!”, este îndemnul făcut de organizatori.

 

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0