Prima paginăRomanEducatie

Clubul Copiilor vrea să se implice în campionatul național de karting

Dimensiune text

Reprezentanţii Clubului Copiilor Roman doresc să organizeze, anul viitor, o etapă a campionatului naţional de karting. Propunerea a venit din partea profesorului Sorin Balint, cel care coordonează cercul de karting din cadrul Clubului Copiilor. Organizarea acestui eveniment este considerată un obiectiv ambiţios de şeful Clubului Copiilor Roman.

„Avem foarte multe activităţi pe care dorim să le facem. Domnul profesor Sorin Balint vrea să organizeze o etapă de campionat naţional de karting, iar noi îl vom  sprijini cu tot ce va fi nevoie. Este foarte greu, pentru că noi nu avem baza materială pentru organizarea acestui eveniment, dar o vom putea desfăşura la cea mai apropiată pistă, la cea mai apropriată localitate, în Bacău. Acolo este una din cele mai moderne piste din ţară. Dar acest lucru presupune o cheltuială foarte mare. Vom vedea, întrucât este vorba de fonduri. Voinţă există, oameni cu care să ne desfăşurăm activitatea ar fi, partea financiară este cea care ne preocupă”, a declarat Ilie Boloca, directorul Clubului Copiilor Roman.

Sorin Balint, profesorul coordonator al cercului de karting din cadrul Clubului Copiilor Roman, a avut, de-a lungul timpului, rezultate remarcabile cu elevii pe care i-a antrenat cu singurul kart pe care îl are în dotare Clubul.

COMENTARII

WORDPRESS: 0