Clotilde Armand vine la Roman

Clotilde Armand vine la Roman

Clotilde Armand își lansează la Roman cartea „Am ales România. Povestea mea”
Clotilde Armand a venit la Roman să înfiinţeze o filială a Uniunii Salvaţi România
Clotilde Armand vine în Neamț și aduce cu ea și cartea „Am ales România. Povestea mea”

 

clotilde-armandClotilde Armand, vicepreşedinte al Uniunii Salvaţi România (USR), se mută pentru două zile în judeţul Neamţ, unde va avea întâlniri cu simpatizanţii şi va susţine şi o conferinţă de presă. Spre deosebire de reprezentanţii altor formaţiuni politice, tânăra politiciană va organiza două conferinţe de presă, una la Roman şi una la Piatra Neamţ.

Conform unui comunicat de presă, Clotilde Armand vine în zonă pentru a sprijini  campania locală de strângere de semnături în vederea participării partidului la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016. La Roman, aceasta se va întâlni cu simpatizanţii de la orele 15.30, urmând ca de la 17.30 să organizeze o conferinţă de presă la United Restaurant & Pub. Duminică, 25 septembrie, de la ora 14.30, la Piatra Neamţ, pe Terasa CUSOS, va organiza o altă conferinţă de presă.

USR Neamţ este, cel puţin la această oră, în formare, dar liderii partidului susţin că au intenţii serioase pentru alegerile parlamentare. Din zona Romanului, singurul care s-a remarcat a fost Iulian Bulai, din Tămăşeni, care a şi plecat din PACT către USR, probabil şi în ideea unei candidaturi la alegerile de pe 11 decembrie.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!