Prima paginăActualitate

[VIDEO] Circulație blocată pe E85, după ce o cisternă cu 23 de tone de butanol s-a răsturnat

[VIDEO] Circulație blocată pe E85, după ce o cisternă cu 23 de tone de butanol s-a răsturnat

Dimensiune text

 

 

Circulația a fost blocată sâmbătă, 24 februarie, după ora 12, pe DN 2 – E85, în zona sensului giratoriu de la intersecția E85 și E583, după ce o cisternă s-a răsturnat în șanț.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului Neamț a anunțat că tirul răsturnat, înmatriculat în Ucraina,  transporta o butelie de butanol, de circa 23 de tone. La locul evenimentului s-au deplasat o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD EPA din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman. Traficul a fost blocat pe ambele sensuri de mers, fiind deviat pe rute ocolitoare.

Conform DRDP Iași, din câte se pare, într-o depășire, pe fondul vitezei, autotrenul ar fi acroșat acostamentul, după care a intrat în balans, răsturnându-se în afara părții carosabile.

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române a informat că pe DN2, la kilometrul 341+300 de metri, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum (carosabil acoperit cu un strat subţire de zăpadă), cisterna încărcată cu butanol s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

„Încărcătura nu este afectată, însă sunt scurgeri uşoare de motorină. În prezent traficul rutier este oprit pe ambele sensuri de mers, până la remedierea problemei de către pompieri, iar autovehiculele sunt deviate pe DJ 207B, fără probleme de fluenţă. Nu au rezultat victime în urma evenimentului”, au precizat reprezentanții IGPR.

 

 

 

 

Foto, Video: ISU Neamț

 

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0