Circulație blocată în centrul oraşului

Romaşcanii care locuiesc în centrul Romanului sau persoanele care circulă prin oraş cu maşina vor trebui să evite tronsonul din bulevardul Roman-Muşat cuprins între intersecţia cu strada Veronica Micle şi intersecţia cu strada Dobrogeanu Gherea. Pe această porţiune, circulaţia rutieră va fi restricţionată de joi, 14 mai, începând cu ora 12.00, şi până luni, 18 mai, ora 12.00, din cauza evenimentelor organizate cu ocazia Zilelor municipiului Roman. În acele zile, în centru vor fi numeroase terase de alimentaţie publică, dar şi târguri cu produse tradiţionale. Reprezentanţii administraţiei publice locale îi roagă pe romaşcani să nu circule cu maşina în acele zile, dacă nu au neapărată nevoie de mijlocul de transport, mai ales că strada Tineretului, o variantă la bulevardul Roman-Muşat, se află în reparaţii.


COMENTARII

WORDPRESS: 3
 • vasile 5 ani

  Proasta idee…iarasi…Am venit spre casa pe la 13.00,pe Cuza-Voda.Coada la semaforul de la Biblioteca Municipala era de pe undeva dinspre Oituz!Ii doresc si dlui primar sa aiba parte de asa ceva.Nu se poate gasi alt teren ptr petreceri?Eventual doar in portiunea de la Roman-Musat catre Muzeul de Arta???

  • GIGI 5 ani

   BA VASILE ,STII CEVA?DUPA TINE ERA MAI BINE CU NEA CEASCA,DAR NOI OAMENII CU CHEF DE VIATA NE PLAC DISTRACTIILE,ASA CA STAI CUMINTE ZILELE ASTEA SI LASA ROMASCANUL SA SE DISTREZE.MULTUMIM DOMNULUI PRIMAR PENTRU TOT CE FACE PENTRU ORASULROMAN.

 • platitor de taxe si impozite 5 ani

  Cand se deviaza circulatia ,multe dintre masini trec pe aleile dintre blocurile de pe str.Cuza-Voda ,alei ,care n-au fost decat carpite ,uneori, in cei 35 de ani !De trotuarele pana in casa scarii nu mai zic ,sunt toate niste gropi!Nu stiu cand se va face ceva si pe la noi!