Circulația în județ revine la normal

Dimensiune text

Marți dimineață, la ora 5.00, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Neamț a informat că în județ se poate circula pe toate drumurile naționale și județene.

 

 

Probleme mai sunt doar pe DJ 158I Hociungi – Siliştea, care este restricţionat cu circulaţia pe un singur sens. Până la ora raportării, SC Drupo SA, societatea care administrează drumurile judeţene, a acţionat cu cinci utilaje pe tot atâtea drumuri judeţene:
– DJ 157H Dochia – Itrineşti;
– DJ 207A Bîra – Nistria;
– DJ 155A Brusturi – Drăgăneşti;
– DJ 155I Talpa – Bârgăoani;
– DJ 157A Văleni – Talpa.

Secţia Neamţ a CNADR a informat că mai erau probleme doar pe două drumuri naționale. Astfel, s-a acționat pe DN 15D Piatra Neamț – Roman – Crăieşti și pe DN 2 Secuieni – Roman – Moţca, pentru împrăştierea de material antiderapant şi îndepărtarea stratului de zăpadă de pe sectoarele de drum.

Marți, Inspectoratul Școlar Județean Neamț a decis ca doar Școala Gimnazială să rămână închisă, în celelalte unități de învățământ cursurile fiind reluate.


COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • cla 7 ani

    Inca mai este blocat drumul comunal intre Brosteni si Tuscani Deal. Acum cinci zile au bagat o freza, iar in urma ei a ramas zapada de aproape jumatate de metru. Nicio masina nu a putut intra in urma ei. Sa le fie rusine ca fac treaba in bataie de joc(primariei Bahna). Acum cel putin nici nu se mai cunoaste drumul.