Prima paginăPe scurt

Circula cu autorizație expirată * Căuta fier, dar a găsit un proiectil * Le-a ars o avere pentru că s-au jucat cu focul

Dimensiune text

Circula cu autorizație expirată

 

Pe 23 iulie, în jurul orei 18.15, polițiști din cadrul Secției nr. 3

Poliție Rurală Săbăoani l-au depistat, pe un drum comunal din localitatea Nisiporești, comuna Botești, pe Corneliu P., de 31 de ani, din comună, care conducea un autoturism cu autorizația de circulație provizorie expirată din data de 18 iulie.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Băut la volan

 

Pe 23 iulie, în jurul orei 19.45, un echipaj de poliție rutieră din

cadrul Biroului Rutier Roman l-a depistat, pe DJ 207 C, în interiorul localității Ion Creangă, pe Cristian M., de 32 de ani, din comună, care conducea un autoturism avînd în aerul expirat o concentrație de 0,80 mg/l alcool pur. Tînărul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea îmbibației de alcool în sînge.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Căuta fier, dar a găsit un proiectil

 

Luni, 23 iulie, la ora 12.06, echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Petrodava” al județului Neamț a fost alertată și s-a deplasat în localitatea Boghicea, unde a fost descoperit un element de muniție. În timp ce căuta fier vechi pe un teren din localitate, Andrei M., de 14 ani, a descoperit un proiectil exploziv de calibrul 122 de milimetri. Imediat, acesta a alertat autoritățile care au luat măsura izolării locului în care a fost descoperit elementul de muniție. Pirotehniștii militari au ridicat proiectilul în condiții de siguranță și au verificat zona cu detectorul de metale, pe o suprafață de 100 de metri pătrați nefiind descoperite alte elemente de muniție. Muniția provine din cel de-al doilea război mondial și prezenta pericol la manipulare și transport.

 

Le-a ars o avere pentru că s-au jucat cu focul

 

Pe 23 iulie, la ora 12.22, pompierii militari romașcani au fost alertați și au intervenit cu un ofițer, opt subofițeri și două autospeciale pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit la furajele depozitate în grădina unei gospodării aparținînd lui Vasile C. din localitatea Vulpășești, comuna Sagna. Incendiul a fost cauzat de jocul copiilor cu focul. Au ars zece tone de fîn și fînăria – cu stîlpi din lemn și acoperiș din asterială lemn și învelitoare din tablă și eternită – dar și zece metri liniari de gard din lemn. Echipajul SMURD prezent la fața locului i-a acordat primul ajutor calificat Cristinei C., în vîrstă de 34 de ani, căreia i s-a făcut rău din cauza șocului, pacienta refuzînd transportul la spital.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0