Circul Las Vegas Vargas revine în Roman

Circul Las Vegas Vargas revine în Roman

 

 

Circul Las Vegas Vargas revine în Roman, reprezentanții circului anunțând că romașcanii vor avea posibilitatea de a vedea pentru ultima dată reprezentații la care vor participa și animale, existând încă de anul trecut o lege în România care interzice folosirea necuvântătoarelor în spectacole, cu excepția câinilor, cailor, delfinilor şi animalelor din acvarii şi a unor specii de păsări exotice granivore.

Circul Las Vegas Vargas se va afla în Roman, în bazar, de joi, 5 iulie, și până duminică, 8 iulie. „Circo Las Vegas se va afla la bazar, cu spectacole joi,vineri şi sâmbătă, de la ora 19:00, iar duminică, de la ora 17:00. În noul sezon, Circul Las Vegas prezintă în exclusivitate spectacolul Super Eroilor! Super Eroi renumiți – precum Spiderman, Catwoman și Masca – vor fi prezenți în lumina reflectoarelor cu numere excepționale de echilibristică în mâini, coregrafie pe eșarfe, trapez la mare înălțime, numere de jonglerii, nelipsita dresură de cai lipițani și multe alte surprize! De asemenea, avem un număr periculos cu roata morţii la peste 10 metri înălţime fără lonja de siguranţă. Este ultima oară când mai puteți vedea animalele circului! După spectacol vă vor fi prezentați leii circului și se poate vizita menajeria circului: cai, ponei, cămile, dromader, iak, zebu, zebră, lame și nu în ultimul rând Cangurul Jack!”, anunță reprezentanții Circului.

Prețul unui bilet este de 30 de lei pentru copii și de 40 de lei pentru adulți. Informații se pot obține și la numerele de telefon 0733.210.334 și 0747.312.205.

 

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0