Prima paginăTimp liber

Cinematograful în aer liber din parcarea Roman Value Centre, deschis până la 1 octombrie

Cinematograful în aer liber din parcarea Roman Value Centre, deschis până la 1 octombrie

Dimensiune text

 

Cinematograful în aer liber deschis în parcarea Roman Value Centre, în urma unui parteneriat încheiat în vara acestui an între municipalitate și reprezentanții centrului comercial, va rămâne deschis până la începutul lunii viitoare. Consilierii locali romașcani au aprobat, în ședința extraordinară de joi, 10 septembrie, prelungirea parteneriatului între cele două părți, până la începutul lunii octombrie. Acordul inițial prevedea funcționarea Cinema Drive până la data de 17 septembrie.

„Având în vedere faptul că publicul romașcan și din zona Roman Metropolitan a primit cu interes oportunitatea ivită prin oferirea gratuită a unor proiecții cinematografice în aer liber, propun Consiliului Local aprobarea prelungirii Acordului de colaborare între SC PK INDIGO SRL Bucureşti și Municipiul Roman, în vederea continuării realizării evenimentului Cinema Drive 2020, pentru perioada 18 septembrie – 30 septembrie 2020, în aceleași condiții în care a fost încheiat Acordul de colaborare inițial, aprobat prin H.C.L. nr. 117/12.06.2020”, se arată în referatul de aprobare al proiectului de hotărâre adoptat joi de consilierii locali.

„Am prelungit parteneriatul nostru privind cinematograful în aer liber din parcarea de la Roman Value Centre. A fost o cerere din partea acelui partener al nostru, pentru că am înțeles că a avut succes, mai ales pe partea de filme pentru copii, prelungirea făcându-se până la data de 1 octombrie”, a declarat primarul Roxana Iorga, viceprimar cu atribuții de primar al municipiului Roman.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0