Cine sunt noii directori ai școlilor din satele din zona Roman

Cine sunt noii directori ai școlilor din satele din zona Roman

Noii șefi de post
Copiii de la Școala Specială, primii pe județ
Încă cinci zile pentru înscrierea în concursul Lider European, dedicat elevilor de liceu

 

profesori-cancelarie-catalog1Joi, 3 noiembrie, s-au desfășurat ultimele probe din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor de directori și directori adjuncți pentru unitățile de învățământ din județul Neamț.

Conform ISJ Neamț, în cadrul concursului din Neamț au fost 199 de posturi vacante. Au fost depuse 236 de dosare – 170 pentru funcția de director și 66 pentru funcția de director adjunct. Pentru 18 posturi de conducere, din 17 unități de învățământ, nu a fost depusă nicio candidatură – între care Şcoala Gimnazială Boghicea, Şcoala Gimnazială Băluşeşti – Icuşeşti și Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” Roman.

Dintre cei 227 de candidați care au participat la proba scrisă – au fost admiși 183, respinși – 38, neprezentați – 4, retrași – 1, eliminați – 1. Rata de promovabilitate a probei scrise la nivel național a fost de 83,7%, iar la nivelul județului Neamț de 80,62%. Rezultatele la proba de evaluarea CV-ului și prezentarea ofertei manageriale, înainte de contestații, se prezintă astfel: total – 183 candidați, admiși – 161, respinși la evaluarea CV-ului – 12, respinși la prezentarea ofertei manageriale – 9, retrași – 1.

„Din totalul de 199 de directori și directori adjuncți în funcție la data concursului (numiți prin detașare în interesul învățământului) s-au înscris la concurs 167, iar dintre aceștia, dacă ținem cont de rezultatele dinaintea contestațiilor, 112 ar rămâne în funcție. Rezultatele (înainte de contestații) arată că din cele 199 de posturi de conducere din unitățile de învățământ din județul Neamț: 112 posturi de conducere vor fi ocupate de aceleași cadre didactice (cu concurs, pentru o perioadă de 4 ani), din care 81 directori și 31 directori adjuncți; 23 de posturi de conducere vor fi ocupate de cadre didactice noi (cu concurs, pentru o perioadă de 4 ani), din care: 16 directori și 7 directori adjuncți; 64 posturi de posturi de conducere vor fi ocupate de cadre didactice numite prin detașare în interesul învățământului până la organizarea unui nou concurs, dar nu mai târziu de 31.08.2017, din care: 45 directori și 19 directori adjuncți. Rezultatele (înainte de contestații) arată că 16 cadre didactice sunt declarate admise, dar nu au obținut, în urma concursului, nicio funcție de conducere”, precizează un comunicat al ISJ Neamț.

Conform metodologiei de concurs, notele finale se vor ști pe 18 noiembrie, între 21 și 23 noiembrie se vor putea depune contestațiile, rezultatele lor urmând a fi publicate până pe 9 decembrie. Pe 16 decembrie vor avea loc validarea în consiliul de administrație al inspectoratului școlar a rezultatelor finale și transmiterea acestora la minister.

Rezultatele pentru școlile din mediul rural

După ce v-am prezentat rezultatele concursului pentru funcțiile de conducere de la unitățile de învățământ din municipiul Roman, vă prezentăm și care sunt rezultatele pentru școlile din zona rurală arondată.

Corina Barcan a fost admisă ca director al Liceului Tehnologic Adjudeni, comuna Tămășeni, cu 44,375 puncte la proba scrisă, 45 de puncte la evaluarea CV-ului și 49,7 puncte la prezentarea ofertei manageriale.

Ionela Loredana Căprioară a fost respinsă ca director al Școlii Bahna, cu 43,75 puncte la proba scrisă și doar 30 de puncte la evaluarea CV-ului. Irina Marian, care a candidat și pentru postul de director, și pentru cel de director adjunct al Școlii Bahna, a fost admisă ca director, cu 45 de puncte la proba scrisă, 40 de puncte la evaluarea CV-ului și 45 de puncte la prezentarea ofertei manageriale.

Dosarul de înscriere la concurs al Vioricăi Lucescu, pentru postul de director al Școlii Barticești, din comuna Botești, a fost respins.

Mariana Tăbâltoc a fost respinsă pentru postul de director al Școlii Bîra, după ce a obținut doar 32,5 puncte la proba scrisă.

Maria Murariu s-a retras de la proba de evaluare a CV-ului a concursului pentru postul de director al Școlii Bozieni, după ce obținuse 39,375 de puncte la proba scrisă.

Gheorghe Curpăn a fost respins pentru postul de director al Școlii Buruienești, din comuna Doljești, după ce a obținut doar 31,875 de puncte la proba scrisă. Elena Roxana Neculai a fost admisă ca director adjunct al Școlii Buruienești, cu 43,75 puncte la proba scrisă, 35 de puncte la evaluarea CV-ului și 49 de puncte la prezentarea ofertei manageriale

Carmen Sandu a fost admisă ca director al Școlii Cordun cu 44,375 puncte la proba scrisă, 37,5 de puncte la evaluarea CV-ului și 49 de puncte la prezentarea ofertei manageriale.

Maria Palade a fost admisă ca director al Școlii Cotu Vameș, cu 43,125 de puncte la proba scrisă, 45 de puncte la evaluarea CV-ului și 49 de puncte pentru oferta managerială.

Rodica Popa a fost respinsă la concursul pentru funcția de director al Școlii Dulcești, cu doar 34,375 de puncte la proba scrisă.

Mihaela Corina Dumitriu a fost respinsă la concursul pentru funcția de director al Școlii Făurei, cu doar 31,875 de puncte la proba scrisă.

Maria Maftei a fost respinsă la concursul pentru postul de director al Liceului Tehnologic „Ion Ionescu de la Brad” Horia, după ce a obținut doar doar 28,125 de puncte la proba scrisă.

Maria Ramona Munteanu a fost admisă ca director al Școlii Horia, cu 45,625 de puncte la proba scrisă, 36,25 de puncte la evaluarea CV-ului și 49 de puncte pentru oferta managerială.

Irina Cătălina Grama a fost admisă ca director al Școlii Gâdinți, cu 43,125 puncte la proba scrisă, 45 de puncte la evaluarea CV-ului și 50 de puncte la prezentarea ofertei manageriale.

Laura Bârgăoanu a fost admisă ca director al Școlii Gherăești, cu 46,625 de puncte la proba scrisă, 43,75 de puncte la evaluarea CV-ului și 49 de puncte la prezentarea ofertei manageriale.

Ana Tamaș a fost admisă ca director al Școlii Ion Creangă, cu 40 de puncte la proba scrisă, 35 de puncte la evaluarea CV-ului și 48 de puncte la prezentarea ofertei manageriale.

Cornelia Claudia Mărieș a fost admisă ca director al Școlii Moldoveni, cu 39,375 de puncte la proba scrisă, 36,25 de puncte la evaluarea CV-ului și 47,5 puncte la prezentarea ofertei manageriale.

Cleopatra Brândușa Bursuc a fost admisă ca director al Liceului Tehnologic Nisiporești, comuna Botești, cu 39,375 puncte la proba scrisă, 35 de puncte la evaluarea CV-ului și 49 de puncte la prezentarea ofertei manageriale.

Bogdan Vasile Huci a fost admis ca director al Școlii Pâncești, acesta obținând 44,375 de puncte la proba scrisă, 37,5 puncte la evaluarea CV-ului și 47,5 puncte la prezentarea ofertei manageriale.

Ana Maria Dumitru a fost respinsă la concursul pentru funcția de director al Școlii Pildești, cu 36,25 puncte la proba scrisă și doar 26,25 de puncte la evaluarea CV-ului.

Dan Vîntu a fost respins la concursul pentru funcția de director al Școlii Oniceni, cu doar 31,25 de puncte la proba scrisă.

Daniela Socea a fost respinsă la concursul pentru funcția de director al Școlii Poienari, cu doar 31,875 de puncte la proba scrisă.

Mihaela Rotaru a fost respinsă la concursul pentru funcția de director al Școlii Români, cu doar 33,125 de puncte la proba scrisă. Mihaela Aldea a fost admisă ca director al aceleiași școli, cu 45 de puncte la proba scrisă, 45 de puncte la evaluarea CV-ului și 49,5 puncte la prezentarea ofertei manageriale.

Roxana Ciobanu a fost respinsă la concursul pentru funcția de director al Școlii Ruginoasa, cu 39,375 de puncte la proba scrisă și doar 27,5 puncte la evaluarea CV-ului. Maria Daniela Ciuraru a fost admisă ca director al aceleiași școli, cu 39,375 de puncte la proba scrisă, 35 de puncte la evaluarea CV-ului și 49 de puncte la prezentarea ofertei manageriale.

Mihaela Claudia Diaconu Mihăilă a fost admisă ca director al Școlii Sagna, cu 42,5 puncte la proba scrisă, 45 de puncte la evaluarea CV-ului și 50 de puncte la prezentarea ofertei manageriale.

Maria Petruț a fost respinsă la concursul pentru funcția de director al Clubului Copiilor Săbăoani, după ce a obținut doar 23,75 de puncte la proba scrisă.

La concursul pentru funcțiile de conducere pentru Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri” din Săbăoani, Liliana Gligor a obținut 135,625 de puncte pentru candidatura sa la funcția de director, iar pentru funcția de director adjunct – Fabian Șipoteanu a obținut un punctaj final de 134,375 de puncte, în timp ce Ioana Ciobanu a obținut un punctaj final de 133,125 de puncte.

Liliana Chiriac a fost admisă ca director al Școlii Secuieni, cu 44,375 de puncte la proba scrisă, 45 de puncte la evaluarea CV-ului și 50 de puncte la prezentarea ofertei manageriale.

Angela Cârlescu a fost respinsă la concursul pentru funcția de director al Școlii Stănița, după ce a obținut doar 30,625 de puncte la proba scrisă.

Maria Andrici a fost respinsă ca director al Școlii Tămășeni, cu 43,75 de puncte la proba scrisă și doar 33,75 de puncte la evaluarea CV-ului. Și Angela Curpăn a fost respinsă la concursul pentru funcția de director al aceleiași școli, după ce a obținut doar 31,250 de puncte la proba scrisă.

Ambii candidați pentru funcția de director al Școlii Trifești au fost respinși: Elena Duminică a obținut 45 de puncte la proba scrisă, 36,25 de puncte la evaluarea CV-ului și doar 26,550 de puncte la prezentarea ofertei manageriale, iar Pavel Petrea a obținut 42,5 puncte la proba scrisă și doar 33,75 de puncte la evaluarea CV-ului.

Iuliana Spătariu a fost admisă ca director al Liceului Tehnologic Valea Ursului, cu 45,625 puncte la proba scrisă, 35 de puncte la evaluarea CV-ului și 47,75 de puncte la prezentarea ofertei manageriale.

Gabriela Macsim a fost respinsă la concursul pentru funcția de director al Școlii Văleni, după ce a obținut doar 34,375 de puncte la proba scrisă.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!