Cine sunt cei care au trecut marți testul pentru a conduce școlile din Neamț

Cine sunt cei care au trecut marți testul pentru a conduce școlile din Neamț

 

profesori-cancelarie-catalog1Pentru ziua de marți, 25 octombrie, 21 de candidați interesați de o funcție de director sau director adjunct de școli din Neamț au avut de trecut proba orală. Din zona Romanului, doi candidați au fost admiși și unul a picat proba.

Iuliana Spătariu, director al Liceului Tehnologic din Valea Ursului, cea care a ocupat și până acum acest post, a fost declarată admisă. Aceasta a obținut 128,375 de puncte: 45,625 de puncte la proba scrisă, 35 de puncte la evaluarea CV-ului și 47,750 de puncte la prezentarea ofertei manageriale. Tot marți s-a dat testul final și pentru funcția de director al Școlii Gimnaziale „Nicolae Apostol” din comuna Ruginoasa. La concurs s-au înscris Roxana Ciobanu și Maria Daniela Ciuraru. Roxana Ciobanu a fost respinsă, după ce, la evaluarea CV-ului, a obținut un punctaj de doar 27,50 de puncte. Daniela Ciuraru a obținut un total de 123,375 de puncte, cea mai mare notă primind-o la prezentarea ofertei manageriale – 49 de puncte.

Miercuri, 26 octombrie, va fi zi cu emoții pentru Colegiul Național „Roman-Vodă” și Școala „Mihai Eminescu” din Roman. Candidații pentru conducerea Colegiului Național „Roman-Vodă” sunt Mihaela Tanovici – pentru funcția de director, și Cristina Radu și Constantin Macovei – pentru funcția de director adjunct. În aceeași zi este programată și Cristina Rusu – pentru funcția de director la Școala „Mihai Eminescu”.


COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Camelia 2 ani

    Felicitari d-nei Spatariu.Merita mult respect.