Prima paginăPolitica

Cine sunt cei 158 de candidați de la Neamț aflați în cursa pentru Parlament

Cine sunt cei 158 de candidați de la Neamț aflați în cursa pentru Parlament

Dimensiune text

 

Luni, 2 noiembrie, Biroul Electoral de Circumscripție Neamț a făcut publice numele candidaților care vor participa în județul Neamț la alegerile parlamentare din luna decembrie, conform procesului-verbal privind constatarea rămânerii definitive a candidaturilor propuse de formațiunile politice. Tragerea la sorți privind stabilirea ordinii de înscriere pe buletinele de vot pentru alegerea Senatului și Camerei Deputaților va avea loc miercuri, 4 noiembrie.

Județul Neamț va trimite în parlament după aceste alegeri trei senatori și opt deputați. Pentru cele 11 funcții au depus candidaturi 13 formațiuni politice, pentru 158 de persoane. Candidații pentru parlament de la Neamț provin din șase județe, 11 dintre acești candidați fiind din municipiul Roman. Lista candidaților este următoarea:

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 3
  • Mișu 8 luni

    Dacă partidele și-au ales candidații pe liste… ar trebui lăsat acum publicul să bifeze pe cine crede din liste, chiar dacă nu e pe primul loc…Se va vedea cine e mai vrednic… pe bune!… (altfel, automat va ieși primul,eventual și al doilea…)

  • Cristian 8 luni

    Sunt liste de la cei care si-au trecut partidul pe, PERSOANA FIZICA! Oamunii competenti cu rezultate bune la privat sau in afaceri proprii nu se regasesc pe aceste liste. Primeaza interesul personal si de grup al unor incompetenti!

  • Halal partide 7 luni

    Eu nu am cu cine vota…