Cine știe circulație, câștigă

Dimensiune text

Mai bine de 100 de elevi, toți de clasa a VII-a, de la școlile din Adjudeni și Tămășeni, au participat marți, 4 iunie, la un concurs de educație rutieră.

 

 

Concursul a fost inițiat de șeful de la postul de poliție de la Tămășeni, în parteneriat cu unitățile de învățământ din comună, cu Primăria Tămășeni, cu biserica și cu oamenii de afaceri din comună. Premiile puse în joc nu au fost deloc de neglijat. Premiul cel mare a fost o bicicletă, împreună cu echipamentul complet necesar pentru a o folosi în siguranță. Elevii care s-au clasat pe locurile următoare au primit din partea organizatorilor seturi pentru badminton, pentru tenis de masă, dar și mingi de fotbal, șepci și dulciuri pentru toți participanții. Premiul cel mare al concursului a fost câștigat de Ioana Buzău, de la Liceul Tehnologic Adjudeni, care s-a distanțat, prin punctajul obținut, de ceilalți participanți.

„Acest concurs vine să încununeze activitatea desfășurată pe parcursul întregului an școlar, în parteneriat cu postul de poliție, și să răsplătească, în același timp, copiii care au înțeles importanța regulilor de circulație și a unei conduite corecte. Noi considerăm că acest concurs a fost mai mult decât un mijloc de a-i responsabiliza pe tinerii participanți, le-a creat posibilitatea de a se întâlni cu colegii lor din altă școală, de a socializa, iar premiul pe care l-au câștigat a fost mult mai important decât o ciocolată sau o bicicletă, a fost o experiență de care își vor aminti, poate, toată viața”, a spus profesoara Corina Barcan, director al Liceului Tehnologic Adjudeni.

[sam id=”3″ codes=”true”]COMENTARII

WORDPRESS: 0