Articol publicat în data de: joi, 04 Aug 2016Cinci tineri s-au răsturnat cu maşina pe câmp

 

politie-accident--noapteCinci tineri cu vârste cuprinse între 19 şi 22 de ani, din Tămăşeni, erau cât pe ce să-şi piardă viaţa după ce maşina în care se aflau a fost manevrată greşit şi s-a răsturnat pe câmp. Din fericire, rănile suferite nu le-au pus viaţa în pericol.

Accidentul s-a produs joi, 4 august, în jurul orei 1 noaptea, la volanul autoturismului aflându-se o tânără de 20 ani. „S-a stabilit faptul că tânăra conducea maşina pe DC 54, iar în afara localităţii Pildeşti, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul volanului, răsturnându-se pe un teren agricol. În maşină se mai aflau patru pasageri. Tânăra care conducea maşina a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală”, a declarat inspectorul principal Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Toate victimele au fost transportate la Centrul de Primiri Urgenţe al Spitalului Roman. Rănită a fost şi şoferiţa, care a suferit un traumatism cranio-facial, trei pasageri au suferit politraumatisme, iar  un tânăr de 20 de ani a fost diagnosticat cu traumatism de mandibulă.

 

 

Lasă un comentariu

XHTML: Html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>